Julia F.

Julia F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Julia F.

Prijíma študentov

Profesionálna výučba Nemeckého Jazyka A1- C2 so skusenou lektorkou s 14 ročnymi skúsenostami v Nemecku🇩🇪/ Muttersprachlerniveau

  • 5/5 (hodnotilo 6 študentov)
  • 166 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Julia a už takmer 14 rokov žijem v Nemecku. Rok 2020 som ukončila Študium na vysokej škole úžitkových vied v Nemecku- Hamburg.
Po mojej maturite som vycestovala do Nemecka, kde som prvý rok pracovala ako Au-pair a navštevovala gymnázium BRECHT v Hamburgu. Následne nato som začala študovať na jednej z najprestížnejších vysokých škôl Módneho Designu v Nemecku. Taktiež som držiteľkou najvyššieho certifikátu na úrovni C2 - GOETHE- ZERTIFIKAT - C2+ Integration Zertifikat.

Mam bohaté a dlhoročné skúsenosti s výučbou študentov a detí z rôznych krajín vo všetkych vekovych kategoriách. Vyučujem len cez Skype (VŚETKY ÚROVNE (A1-C2)

Nemčinu som sa naučila vdaka intenzívnemu a precíznemu prístupu ako aj pomocou aplikovania rôznych techník, ktoré aj tebe môzu pomôct zlepšiť sa v jazyku s tým , že výsledky budeš pociťovať už od začiatku.

📚Špecializujem sa na konverzácie, pripravy na rôzne skúšky a certifikaty, maturitu, pracovné pohovory, business. Vediem komunikacie no vyučujem aj začiatočníkov.

Hodiny so mnou prebiehajú komunikačnou formou. Snažím sa, aby moji študenti od prvej hodiny rozprávali, zbavili sa strachu z komunikácie. Na hodinách budeme aplikovať mnohé techniky, ktoré ti umožnia rozprávať nemecky plynulo.

S pozitívnym naladením, motiváciou a disciplínou, človek dokáže naozaj veľa. Ja by som ti chcela na tejto ceste za plynulosťou pomôcť, byť tvojou lektorkou a navigovať ťa krok po kroku, aby si sa aj ty mohol/mohla posunúť vpred!


Ponukam lekcie v trvaní⏳
45 min hodiny 25€
30 min hodiny 20€

Prva hodina skušobne ca.15 min, ktora je za 5€


📮Ak máš na mňa akékoľvek otázky, neváhaj ma kontaktovať. Budem sa tešiť na našu budúcu spoluprácu😊




Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 45 min

Referencie (34)

+ Pridať referenciu
Kamil I.

Kamil I.

43 odučených lekcií

Júlia je naozaj vynikajúca učiteľka nemčiny. Jej nemčina je na vysokej úrovni. Vždy je na hodiny pripravená a jej výuka ma logickú následnosť. Je prístup je individuálny. Pripravuje mi rôzne materiálny na témy, ktoré ma zaujímajú. Dlhé roky bojujem so strachom z rozprávania, no po prvej hodine s Júliou zo mňa všetka tréma opadla. Má neuveriteľný rozhľad a veľa skúsenosti zo života v Nemecku. Ak máte záujem o kvalitné doučovanie na vysokej úrovni, určite kontaktujte Júliu. Nebudete ľutovať.

Marek S.

Marek S.

27 odučených lekcií

Ak váhate kto by Vás mal naučiť nemecky alebo si len chcete zdokonaliť svoje znalosti je Júlia tá najlepšia voľba. Môžem za seba povedať, že Júlia je nielen šikovná lektorka, ale aj veľmi chápavá, ústretová a hlavne trpezlivá. Keďže dlhodobo žije v Nemecku tak jej vedomostí sú na vysokej úrovni. Všetko čo sa týka výučby je v úplnom poriadku. Všetko vysvetlí, prípadne zopakuje. Učí systematicky a najmä zrozumiteľne. Má jasný štýl učenia a vie sa Vám prispôsobiť či už časovo alebo obsahovo. Nemecký jazyk je náročný na učenie a pochopenie, ale s Juliou nemusíte mať žiadne obavy. S ňou to zvládnete. Ja som s ňou veľmi spokojný a tak ju neváhajte osloviť ešte dnes.

Odpoveď doučovatela:

Dakujem Marek!!:)

Manyro A.

Manyro A.

6 odučených lekcií

Julia je veľmi milá a úžasná lektorka s profesionálnym prístupom k študentom. Mozem povedat že hodiny s ňou sú dynamické, efektívne a prebiehajú v príjemnej a priateľskej atmosfére. Hodiny sú plynulé a prirodzené. Po každej lekcii sa vždy cítim sebavedomo a motivovane na sebe pracovať. Lekcie mi dávajú presne to, čo som od nich očakával. Som vdaka nim oveľa sebavedomejší a cítim sa sebaisto pri komunikácii so zahraničnými klientmi. Julku by som chcel odporučiť všetkým, ktorí sa chcú konečne v jazyku posunúť a začať komunikovať.

Odpoveď doučovatela:

Dakujem velmi pekne:)

Adriana P.

Adriana P.

4 odučené lekcie

S Juliou maju hodiny nemciny moje 2 deti, so zameranim hlavne na konverzaciu. Julia je naozaj trpezliva, udrzat pozornost malych deti celu vyucovaciu hodinu da naozaj zabrat, no ona to zvlada bravurne. Prichadza s temami vhodnymi pre dane vekove skupiny, aby ich vyucovanie bavilo a musim uznat, ze decka sa na dalsie hodiny vzdy tesia. Kedze komunikacia im ide, zamerala sa teraz na zdokonalenie ich pisomneho prejavu a pri mladsom synovi aj citanie. Ja som si na to sama netrufla, kedze stale sa este len uci pisat po slovensky, do toho anglicky, no Julia to dava uplne s prehladom a syn to vobec nepocituje ako zatazujuce. Rozhodne odporucam skusit hodiny s Juliou, vzdy aktualne temy a ochota a schopnost prisposobit sa akejkolvek situacii a vekovej kategorii.

Karin F.

Karin F.

1 odučená lekcia

Julka je veľmi milá a dobrá učiteľka. Na každú spoločnú hodinu/lekciu vedela presne kde sme skončili, mala prehľad o tom čo sme prebrali takže sme sa nikdy nezdržiavali a išli sme rovno s učivom ďalej. Hodiny prebiehali plynulo. Samozrejme pokiaľ som niečomu neporozumela ochotne sme ostali pri danej “téme” aj dlhšie. Vždy sa ma pýtala či mi je všetko jasné a až potom sme išli ďalej. Samozrejme hodiny prebiehali uvoľnene nebola som nikdy pod žiadnym stresom alebo nátlakom. Julka je rovnako vtipná, chápavá a dá sa sňou stále dohodnúť. Hodiny s Julkou mi dali za dosť krátky čas veľa a dosť som sa s jej pomocou naučila. Tí z vás, ktorí chcú byť viacej aktívni, a pracovať na sebe aj po skončení hodiny, vypýtajte si od Julky aj nejaké pracovné listy, určite vám ich rada poskytne a na hodinách budete efektívnejší a lepšie sa vám zapamätá látka, ktorú preberáte alebo ste prebrali. Nemôžem nič vytknúť, vrelo odporúčam!🫶🏼

Odpoveď doučovatela:

Ahoj Karin, dakujem krasne!😊:)