Bibiána K.

Bibiána K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod

Bibiána K.

Nemčina pre profesionálov

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Bibiána a ponúkam výučbu/doučovanie nemeckého jazyka v Košiciach alebo online. Špecializujem sa na medicínsku a zdravotnícku nemčinu pre lekárov, medikov alebo opatrovateľky. Rada privítam aj záujemcov o čisto konverzačné hodiny, kde si tému určíme po vzájomnej dohode.
Ak máte záujem venovať sa nemčine do hĺbky, raz a navždy zvládnuť gramatiku a získať pevné jazykové znalosti, ktoré si udržíte, ste na správnom mieste.

Vita: Som lekárka a od roku 2012 do r. 2018 som žila a pracovala v Nemecku. V januári 2019 som si doplnila kvalifikáciu štátnou skúškou (všeob., úroveň C1). Nemčinu milujem.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Livia M.

Livia M.

Neoverená referencia

Bibiana je profesionalna a neustale pozitivne naladena ucitelka s obrovskou trpezlivostou. Vzdy je schopna vysvetlit a dodat chybajucu motivaciu, pretoze nemecky jazyk nie je ten najlahsi. Hodiny s nou su prinosne a nauci presne to, co potrebujete a o co sa zaujimate. Neexistoval den, kedy by som sa na doucovanie netesila. Musim vyjadrit obrovsku spokojnost a zaroven by som sa chcela podakovat za hodiny, skusenosti a vedomosti, vdaka ktorym mozem teraz zit v Nemecku.

Denisa Š.

Denisa Š.

Neoverená referencia

★★★★★ Maximálna spokojnosť. Bibka doučuje moju dcéru, ktorá si ju nevie vynachváliť. Vďaka Bibkiným kvalitným vyučovacím schopnostiam, skvelým systematickým postupom sa moja dcéra veľmi zlepšila, za čo sme veľmi vďačné. Odporúčam!

Simona Š.

Simona Š.

Neoverená referencia

★★★★★ Som študentka gymnázia a hoci na doučovanie chodím iba 5 mesiacov, už teraz na sebe registrujem veľký posun. Bibiána je flexibilná, ústretová a stále dobre naladená. Hodiny sú príjemné a prínosné, vždy sa na ne veľmi teším. Vrelo odporúčam!

Lubica P.

Lubica P.

Neoverená referencia

Bibiána je luxusná doučovateľka so skúsenosťami nielen s nemčinou, ale aj prácou doktora. Hodiny prisposobí podľa požiadaviek a sú vždy veľmi pohodové, ale zároveň sa pri nich dokážem aj zapotiť a niečo naučiť. Skvelá spolupráca :)

Iveta P.

Iveta P.

Neoverená referencia

Bibka je trpezlivá, empatická a vždy dobre naladená. Doučuje môjho syna a sme maximálne spokojní. Vrelo odporúčam :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Bibiána K.

Prosim poraďte mi

Pracujem v Rakúsku a vždy pri odchode som sa stretla s pozdravmi ako Tschüs, Auf Wiedersehen… a takéto . Ale , prvý krát som sa stretla s pozdravom (neviem ako sa to píše správne ,,pfiti,, sa to vyslovuje . Vie mi niekto vysvetlit čo to znamená v preklade, pri kom to môžem povedať a hlavne ako to…