Naďa L.

Naďa L.

Odpovedá v priemere do 15 hodín.
15 hod

Naďa L.

Výučba anglického jazyka aktívnou formou už od základov.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ďakujem, že ste navštívili môj profil. Moje meno je Naďa a anglický jazyk ma sprevádza už od malička. Skúsenosti a rozvoj jazykových zručnosti anglického jazyka som získala vďaka prevádzkovaniu vlastnej jazykovej školy. Pravidelne sme sa umiestňovali na prvých priečkach v hodnotení NAJ Jazyková škola v Trnavskom kraji a v hodnotení jazykových škôl v rámci SR.
Aktuálne vo výučbe pokračujem a venujem sa jej v pohodlí domova, mám živnosť. Úvodná hodina je bezplatná, kde sa zoznámime, poviete si svoju predstavu, na čo sa chcete zamerať, porozprávame sa o úrovni vášho jazyka a pokial budete chcieť dohodneme sa na ďalšom postupe.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

S Naďou som mala skúsenosť už v minulosti keď som chodila do jej jazykovej školy. Po dlhom čase som sa opäť vrátila k Angličtine a znova sme sa s Naďou stretli. Výber lektorky nikdy neoľutujem, dala mi naozaj veľa. Jej hodiny angličtiny sú pre mňa veľkým odreagovaním. Oceňujem super prístup vysvetľovania a podania preberanej témy. Angličtina ma tak začala baviť, že sa jej s radosťou venujem aj v súkromí. Môžem len odporúčať, u mňa spokojnosť nadovšetko.

Radka H.

Radka H.

Neoverená referencia

Nikdy som sa angličtinu neučila a časom som zistila, že angličtina v živote veľmi chýba. Dlho som hľadala doucovatela, ktorý by sa do toho so mnou pust a našla som Naďu, ktorá má veľmi super prístup a vždy mi všetko dôkladne vysvetlí a hlavne má veľkú trpezlivosť. Som veľmi spokojná a angličtina s ňou ma veľmi baví.

Michaela J.

Michaela J.

Neoverená referencia

Potrebovala som prípravu na prijímacie skúšky z anglického jazyka a sama som sa toho veľmi bála pretože angličtina mi v škole veľmi nešla. Naďa mi prišla podľa profilu ako najlepšie riešenie a určite som svoje rozhodnutie neoľutovala. Na hodinách bola vždy uvoľnená atmosféra, keď som niečomu nerozumela vždy mi všetko fantasticky vysvetlila, a na každej hodine sme si v rýchlosti zopakovali teóriu a potom sme makali na cvičeniach . Keď som niečomu nechápala nebála som sa opýtať prečo to tak je atď. Dokonca ma hodiny angličtiny začali baviť. Určite odporúčam ja som bola veľmi spokojná a prijímačky som úspešne zvládla.