Aneta K.

Aneta K.

Odpovedá do 16 hodín, na 90% správ
90% 16 hod
Prijíma študentov

Aneta K.

Prijíma študentov

Angličtina a Ruština efektívne (a individuálne)

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Nie každého baví učiť sa z učebnice či ísť podľa presného plánu, preto ku každému študentovi pristupujem individuálne a s každým vediem hodiny inak – tak, aby mu sedel prístup, technika i náplň hodín. Vďaka mojej metodike sa v jazyku budete zlepšovať i mimo našich hodín a často úplne prirodzene, v rámci bežných aktivít.

Z AJ mám certifikát z University of Cambridge a štátnu jazykovú skúškú úrovne C1-C2, a z RJ Mgr. diplom z Masarykovej univerzity v Brne. Doučujem viac ako 8 rokov a mám skúsenosti so všetkými vekovými kategóriami i úrovňami jazyka.

Na úvodnej hodine zistíme Vašu (približnú) úroveň jazyka, poviete mi Vašu predstavu o výuke a vyberieme najvhodnejšiu formu a metodiku našich stretnutí. Je možné vystaviť faktúru.

Teším sa na stretnutie s Vami! :)
A.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Hana H.

Hana H.

Neoverená referencia

Aneta je skvelá doučovateľka. Na hodine vytvára príjemnú atmosféru v ktorej sa človek cíti uvoľnene a nehanbí sa rozprávať. V prípade ak si neviete spomenúť na konkrétny výraz v angličtine Vás Aneta navedie na odpoveď, bez toho aby Vám ju rovno prezradila, čo veľmi oceňujem. Precvičovanie gramatiky je rovnako bezproblémové nakoľko Aneta poskytuje dostatok gramatických cvičení. Anetu som vyhľadala kvôli precvičovaniu konverzácie v anglickom jazyku v rámci mojej prípravy na mobilitu Erasmus. Tento výber považujem za výborný a vrelo ho odporúčam aj Vám.

Michal F.

Michal F.

Neoverená referencia

Hodiny sú super. Veľmi oceňujem Anetin prístup, nakoľko sa snaží vždy slová, ktoré neviem vysvetliť. Dynamicky mení prístup podľa potreby. Komunikácia je na výbornej úrovni. Zameranie cvičení si viem sám vybrať a zameriavať sa na slovnú zásobu, o ktorú mám najväčší záujem. Angličtinu som nikdy nemal moc rád. Mal som blok rozprávať zo ZŠ, avšak na hodiny s Anetou sa teším a nebojím sa rozprávať.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne! Som rada, že ti hodiny vyhovujú. Teším sa na každé naše stretnutie, pretože je u teba vidno veľkú snahu učiť sa, a progres bol zjavný už po pár hodinách. :)

Matúš M.

Matúš M.

Neoverená referencia

Hodiny s Anetou prekonali moje očakávania. Ku každému pristupuje individuálne a vie presne určiť vašu jazykovú úroveň a k nej potom prispôsobí hodiny. Ja s ňou mám predovšetkým konverzácie, ale bez problémov úžasne vysvetlí aj gramatiku tak, aby som ju ľahko pochopil. Nikdo nevie doučovať angličtinu lepšie ako ona. Na každú hodinu je skvelo pripravená, posiela mi zábavné cvičenia aj behom týždňa, takže je vidno, že jej na študentovi záleží, aj mimo našich hodín. Už po pár hodinách som v mojej angličtine videl zlepšenie. Mal som už veľa doučovateľov, ale jej sa jednoducho žiadny nevyrovná.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem ti veľmi pekne! Teší ma, že sa ti hodiny páčia a že rovnako ako ja vidíš u seba zlepšenie. Veľký podiel na tom má samozrejme tvoja obrovská snaha a záujem o učenie, čiže len tak ďalej! :)

Patrik R.

Patrik R.

Neoverená referencia

Vyborny pristup a trpezlivost, neformalne hodiny bez stresu a nalinkovaneho planu, ucivo sa prisposobuje aktualnemu stavu... Uz po chvile je vidiet progres aj u jazykoveho antitalentu ako som ja. Odporucam :)