Richard M.

Richard M.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Richard M.

Ponúkam konverzácie, doučovanie, preklady, tlmočenie z/do Angličtiny

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Chceš sa zlepšiť v anglickej konverzácii? Potrebuješ sa naučiť anglicky? Alebo ťa čakajú náročné skúšky na ktoré sa treba pripraviť? Určite neváhaj a ozvi sa.

Ponúkam konverzácie, doučovanie, preklady, tlmočenie z/do angličtiny.

Som študent Právnickej fakulty v Trnave a lektor angličtiny v súkromnej jazykovej škole. Doučovaniu anglického jazyka sa venujem už od strednej školy. Ja osobne som tzv. “Native speaker” - pochádzam z bilinguálnej rodiny. Osobitný prístup ku každému žiakovi je samozrejmý! Lekcie aj cez skype.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Samuel C.

Samuel C.

Neoverená referencia

Super doučovateľ! Zlepšenie angličtiny už po pár hodinách.

Brian O.

Brian O.

Neoverená referencia

Richard ovláda angličtinu ako svoj rodný jazyk, má skúsenosti s pobytmi v zahraničí a pôsobí prijemne aj ako človek. Ako lektora ho mozem jednoznačne odporučiť

Matúš B.

Matúš B.

Neoverená referencia

Richardove služby využívam niekoľko posledných mesiacov (od začiatku novembra 2018), kedže po ukončení stredoškolského štúdia som k ústnej komunikácii na mojej úrovni (C1) nemal prístup, preto v súčasnosti dvakrát do týždna absolvujem hodiny najmä ústnej komunikácie s Richardom. Hodiny sú zaujímavé, vždy na inú tému a udržujú moju angličtinu na predtým nadobudnutej úrovni. Richarda by som vrelo odporučil i pokročilým študentom angličtiny, kedže jeho native speaking skills a znalosť gramatiky sú výrazne vyššie ako tie bežného študenta na úrovni B1, B2, či začiatočníka na úrovni C1.

Jana D.

Jana D.

Neoverená referencia

Richard je ústretový, flexibilny, maximálna spokojnosť. Môžem len doporučiť.

Luisa G.

Luisa G.

Neoverená referencia

Richarda jednoznačne odporúčam, 100%ná spokojnosť, profesionálny, milý prístup. Učivo ochotne vysvetlí aj viac krát, poskytne rôzne materiály. Kvalitne pripraví všetky vekové skupiny a úrovne.