Zuzana N.

Zuzana N.

Odpovedá do 34 hodín, na 70% správ
70% 34 hod
Prijíma študentov

Zuzana N.

Prijíma študentov

Angličtina aktívnou formou

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Naučím všetky úrovne od úplných začiatočníkov až po pokročilých (A1-C2). Gramatika je dôležitá ale netreba sa na ňu sústrediť príliš veľa ako sa zvykne v školách suchým drilovacím učebnicovým spôsobom. Viac sa sústreďujem na to aby bola hodina interaktívna a študent čo najviac rozprával, precvičoval naučené veci v hovorovej forme nech sa prebúra bariéra rozprávania. Praktické využitie jazyka v rôznych životných situáciách či už v práci, na cestách, dovolenke atď. je dôležitejšie ako vedieť vyplňovať cvičenia.

Niečo o mne: Žijem v Anglicku už 8. rok kde som si cibrila anglický jazyk ako pri vysokoškolskom štúdiu tak aj v pracovnom prostredí. Pred odchodom som učila angličtinu na jazykovej škole ako aj dávala súkromné hodiny.

Hodinu viem ponúknuť aj čisto v angličtine (podľa mňa najlepšia forma). Dávam možnosť konverzačnej hodiny (conversation class) alebo so zameraním na business, HR, a podobne. Všetko môžme dohodnúť po konzultácii.

Teším sa na Vás, Zuzana :)

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Zuzana P.

Zuzana P.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť! Vďaka Zuzke sa moja komunikácia v angličtine výrazne zlepšila. Pred každou hodinou som dostala od Zuzky poctivo spracovanú tému na pripravenie sa, vrátane zaujímavých článkov, prípadne videí, audio-nahrávok, a aj cvičení na doma. Na hodine sme potom nestrácali zbytočne čas s vysvetľovaním čo "budeme preberatˇ", ale čas sme využili efektívne na výučbu a na konverzáciu. Zuzka mi kládla otázky, opravovala moje nesprávne formulácie viet, a vďaka tomu som sa rozrozprávala a značne obohatila svoju slovnú zásobu :) Odporúčam :)

Kamil L.

Kamil L.

Neoverená referencia

Chcel som svoje základné vedomosti o angličtine previesť do skutočnej sebavedomejšej konverzácie. Som veľmi rád že som si vybral práve Zuzanu. Aj keď som pôvodne chcel viac menej neformálne hodiny, Zuzana rýchlo zistila čo potrebujem a namixovala príjemné, na mieru šité koverzačno gramatické hodiny. Nepatrím k tým, ktorí sa 100% pripravujú na každú vyučovaciu hodinu, o to viac ma netešilo keď sa naša hodina končila. Verím, že každý, kto si vyberie Zuzanu bude rovnako spokojný.

Roman S.

Roman S.

Neoverená referencia

Moja angličtina nebola zlá ale v práci som začal komunikovať so zahraničím, tak som potreboval zapracovať na odbornej angličtine. Pracujem v oblasti obchodu. Vďaka konverzačným hodinám so Zuzkou som sa zlepšil na takú úroveň aby ma nezaskočila žiadna komunikácia s kolegami a partnermi zo zahraničia. Zuzke ďakujem a odporúčam.

Petra M.

Petra M.

Neoverená referencia

Zuzka je TOP! Bola som večný začiatočník, v minulosti som mala skúsenosť s podobným doučovaním, no úroveň bola slabá. Dala som tomu ešte raz šancu a so Zuzkou som začala od úplnych začiatkov a po pár mesiacoch sama na sebe vidím také pokroky, ktoré som nebola schopná dosiahnuť za posledných 7 rokov. Hodiny so Zuzkou proste každého musia baviť. Vďaka nej som sa rozrozprávala a môj stres sa vytratil. Má božskú trpezlivosť, je flexibilná, hodiny vždy prispôsobí aktuálnej potrebe, no čo sa cení najviac, je na nej vidieť skutočný záujem o môj pokrok. Maximálne odporúčam :)

Jana H.

Jana H.

Neoverená referencia

Zuzku môžem odporučiť všetkými desiatimi. Vysvetľuje veľmi dobre, hlavne na veľa príkladoch. Materiály zasiela vopred spolu aj s plánom hodiny, čo je výhoda, aby som sa vedela pripraviť. Počas hodiny veľa diskutujeme, takže aj keď sa preberá gramatika, stále je v rámci toho zahrnutá aj konverzácia. Hodiny s ňou ma bavia a odbúrava sa mi mantinel z rozprávania.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana N.

potrebujem pomôcť

Dobrý deň, pomohol by mi niekto s týmto cvičením? Ďakujem.