Samuel C.

Samuel C.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Samuel C.

Prijíma študentov

Šesť rokov skúseností

  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj!

Volám sa Samo a štvrtý rok študujem na vysokej škole v Británii. Pred tým som 2 roky študoval na medzinárodnej strednej škole, a 2 roky som popri škole pracoval medzi iným ako Team Leader v medzinárodnom korporáte. Angličtinu teda využívam na akademickej úrovni, v biznise aj v bežnom živote už 6. rok.

Disponujem už štvorročnými skúsenosťami s doučovaním, konzultáciami, aj tvorením individuálneho učebného plánu pre študentov ZŠ, SŠ, aj pracujúcich dospelých ľudí. Pri učení zvyčajne využívam viacero spôsobov a typov materiálov, od vysvetľovania, cez cvičenia, až po konverzácie a simuláciu praktických situácií. Zo skúsenosti aj podľa dostupných štúdií jazyku človek takto porozumie najlepšie.

V neposlednom rade to nie je zas tak dávno, čo som si sám maturitou z AJ prešiel na 1, preto na konkrétne túto príležitosť budem vediet dobre pripraviť.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Tomáš B.

Tomáš B.

Neoverená referencia

Samuel je výborný lektor – vždy pozitívne naladený, trpezlivý, priateľský a so správnym britským prízvukom a výslovnosťou. Naše hodiny anglickej konverzácie (na tému Business English) hodnotím na 100 %. Kladne vnímam aj časovú flexibilitu lektora a pripravenosť na každú lekciu. Určite odporúčam!