Eva C.

Eva C.

Odpovedá do 8 hodín, na 80% správ
80% 8 hod
Prijíma študentov

Eva C.

Prijíma študentov

Španielsky jazyk cez skype, efektívne s kvalifikovanou lektorkou/ Spanish language via skype, effectively with the qualified lecturer

Doučuje predmety:

Popis

Španielčina je moja vášeň. Vyštudovala som Španielsky jazyk a literatúru so zameraním na učiteľstvo na Univerzite Komenského, okrem toho som absolvovala 2 semestre španielskej filológie na Masarykovej univerzite v Brne.
Strávila som pol roka na čilskej univerzite Universidad Mayor v Santiagu, kde som zároveň absolvovala prax v čilskom magazíne.
Okrem toho som pracovala na recepcii v hosteli v španielskom Bilbau.
Získala som 2 certifikáty v Inštitúte Cervantes vo Viedni a v Bratislave (so zameraním na výučbu španielskej gramatiky a lexikológie a so zameraním na výučbu detí a mládeže).
Vyučovala som súkromne, ale i v jazykovej škole.
Spanish language is my passion. I got my University degree from the Spanish language and literature at Comenius University in Bratislava. Except for that, I took 2 semesters at Masaryk University (Spanish language filology).
I spent 6 months at University Mayor in Santiago, Chile where I worked in "I love Chile" magazine as an intern.
Furthermore I have been working at a hostel in Bilbao, Spain.
I have gained 2 certificates at Instituto Cervantes in Vienna and Bratislava (with focus on grammar, lexicology and teaching children and adolescents).
I have experience with both, privat classes as well as classes at language school.