Vladimir K.

Vladimir K.

Odpovedá do 11 hodín, na 80% správ
80% 11 hod
Prijíma študentov

Vladimir K.

Prijíma študentov

Táto skúsenosť doučovania je nenáročná na čas a prípravu, ale musí byť pravidelná.

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som veľmi skúsený. Mám výborné výsledky. Učím vyše 12 rokov. Žil som v USA 17 rokov. Učím callanovou metódou, ale aj konverzácie, a iné spôsoby vyučovania. Uprednostňujem ľudí, ktorí vedia prečo do toho idú. Som milý, príjemný ale priamočiary. Kedže mám skúsenosti z umenia, čo súvisí s kreovaním a prispôsobeniu sa danému momentu, viem byť veľmi vynaliezavý a preto viac osobný k danému klientovi.
Mam vyštudované VŠMU odbor divadelné herectvo a preto okrem angliny viem určite pracovať aj s klientmi v odbore herectvo. Mam veľké skúsenosti aj s deťmi. Ak by niekto chcel spojiť ang s herectvom, aj to by bola ďalšia možnosť. Nebránim sa ničomu. Len potrebujem presne a jasne pomenúvať veci, teda Vaše konkrétne predstavy a požiadavky. Tiež viem byť nápomocný v prednese a vôbec v prejavu reči. Pracujem s ľuďmi hlavne na odburaní bariér a teda prekonávaní samého seba. Spoznať sa lepšie a hlbšie a najmä si začať dôverovať a spoliehať sa sám na seba. Proste odstrániť trému a nervozitu.
Ak by ste mali nejaké otázky, kľudne sa pýtajte. Som tu pre Vás a zároveň s Vami.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Je to ukážka celej hodiny v zostrihu. Čiže študent si bude môcť overiť tento spôsob výučby, či mu sadne. Budu mu predstavené veci ohľadom hodiny detailnejšie.

8 € / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Pavol S.

Pavol S.

Neoverená referencia

K Vladovi chodim na doucovanie 18 mesiacov a musim hodnotit pozitivne jeho snahu naucit, vysvetlit gramatiku ci prakticke pouzitie anglictiny v roznych situaciach. Urcite mozem potvrdit, ze som sa posunul ako aj ziskal som istotu viest dialog. Minimalne treba Vlada vyskusat, za mna, odporucam ! 08.02.2021

Maros Š.

Maros Š.

Neoverená referencia

Cez Doucma.sk som si nasiel ucitela a to p.Vlada.Chodim sice k nemu len cca 2 mesiace no som maximalne spokojny.Naucil som za tie 2 mesiace viac ako ked som inde chodil ovela dlhsie.Mozem ho naozaj len chvalit a doporucovat.Ma velmi dobry pristup. Maros

Andrej B.

Andrej B.

Neoverená referencia

K Vladovi chodím na doučovanie už vyše 2 roky a môžem ho ohodnotiť len kladne. Jeho prístup a ochota vysvetliť je proste super. Moja anglina sa vďaka hodinám s Vladom rapídne zlepšila a už nemám vôbec problém s aktívnym dialógom. Takže určite odporúčam!