Xu J.

Xu J.

Odpovedá do 17 hodín, na 50% správ
50% 17 hod

Xu J.

Xu Jia

  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Xu Jia. Pochádzam z Pekingu a na Slovensku žijem už vyše 20 rokov. Výučbe čínštiny sa venujem cez 10 rokov. Učím od najmenších až po najväčších. Mám vyštudovanú Sinologiu na UK v Bratislave a svoje skúsenosti sa rada s vami rozdelím :-) Taktiež učím slovenský jazyk zahraničných.

Hi everyone, my mame is Xu Jia. I’m from China and I’ve lived in Slovakia for over 20 years. I’m teaching Chinese language more than 10 years and I have taught from babies to adults. I’d love to share my experience with others :-) I also teach foreigners Slovak language.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Xu Jia je veľmi milá, veselá a ústretová učiteľka. Nemala problém vyhovieť akýmkoľvek mojim požiadavkam či už ohľadne času naších hodín alebo ich obsahom. Vie jednoducho a jasne vysvetliť gramatiku a jej konverzačné hodiny mi dodali sebavedomie v komunikácií po čínsky. Chodila na hodiny maximálne pripravená a vďaka jej hodinám som úspešne zvládla záverečné skušky z čínstiny. 谢谢老师

Romana H.

Romana H.

Neoverená referencia

Zuzka, ako ju voláme my ( Xu Jia ) je neskutočná učiteľka. Učí nášho syna od 2 rokov ( rok a pol ) Hneď si ju obľúbil, čo bola pre nás priorita. Je flexibilná, vždy nám vyšla v ústrety keď sme potrebovali posunúť hodinu. Je ľudská, milá, komunikatívna, kreatívna. Prichádza na hodinu pripravená, s rôznymi pomôckami a stále veselá. Vdžy nájde spôsob ako malého zaujať a podať mu čínštinu formou, pre neho zaujímavou a pútavou. Každou hodinou vidíme progres. Sme veľmi spokojní.