Tatiana C.

Tatiana C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Tatiana C.

Prijíma študentov

Ktokoľvek sa chce zlepšovať, bude si so mnou rozumieť :)

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 11 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  22 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! :)

som Tatiana, žijem v Bratislave a verím tomu, že by sme sa nikdy nemali prestať vzdelávať. V tomto duchu pristupujem aj ku ľuďom, ktorých učím - motivujem ich k látke si nájsť vzťah, pochopiť jej súvislosť a chcieť sa ju učiť ďalej.

Najviac sa špecializujem na angličtinu - študovala som bilingválne gymnázium (BGMH Sučany), získala som certifikát CAE i odbornú štátnicu (úroveň C1). Od tých čias s angličtinou stále pracujem ako učiteľka a doučovateľka, ale aj ako predkladateľka. Sústreďujem sa najmä na doučovanie dospelých študentov a študentiek, ktorí už majú základ v angličtine a skôr sa potrebujú rozrozprávať.

Druhou hlavnou skupinou sú prijímačky na VŠ: a to najmä testy TSP, OSP a ZSV. Všetky tri som viac ráz absolvovala s nadštandardnými výsledkami - napr. v TSP som dosiahla percentil 97,15. Preto mám za to, že viem mnoho z vás pripraviť na prijímačky, vysvetliť ako to tam chodí, na čo sa sústrediť, ako postupovať, ako hladať logiku v otázkach a podobne.

Okrem toho rada doučujem aj dejepis, geografiu a občiansku náuku, a to v slovenčine aj v angličtine. Všetkým trom predmetom som sa intenzívne venovala na strednej i vysokej škole a tvorili dôležitý základ pre moje štúdium politológie a medzinárodných vzťahov.

Teším sa na naše osobné stretnutie či vyučovaciu hodinu online.

Typy lekcií

Lekcia TSP/OSP/VŠP/ZSV

32 € / 60 min
Angličtina - konverzácie pre pokročilých

22 € / 60 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Kristína G.

Kristína G.

1 odučená lekcia

Tatiana mi pomohla pri príprave na SCIO test ZSV, poslala mi veľa materiálu na preskúšanie mojich znalostí a poradila mi akú stratégiu pri testoch používať. Určite odporúčam :)

Alexandra S.

Alexandra S.

1 odučená lekcia

Táňa mi pomohla s prípravami na Scio testy, konkrétne OSP a ZSV. Na hodiny s ňou som sa vždy tešila, nielenže boli náučné a vždy mi všetko perfektne vysvetlila, ale aj sme sa veľa nasmiali. Keď som mala problém s nejakými matematickými operáciami, tak mi ich nielenže vysvetlila v danom príklade, ale taktiež mi aj poslala dodatkové úlohy a videá z internetu. Vrelo odporúčam každému!

Bianka S.

Bianka S.

1 odučená lekcia

Tánička ma pripravovala na TSP na MUNI. Hodiny s ňou boli vždy príjemné a uvoľnené, je veľmi milá, priateľská a jej optimizmus mi pomohol viac si veriť. Jednoducho mi vedela vysvetliť matematické úlohy, ktorým som nerozumela a lepšie pochopiť výrokovú logiku. Taktiež mi poskytla mnoho materiálov na precvičovanie si testov aj mimo doučovania. Komunikácia s ňou je bezproblémová a vždy sa snaží vyhovieť. Táňičku odporúčam všetkými desiatimi :)

Kristína P.

Kristína P.

1 odučená lekcia

Taňa ma pripravovala na štátnice z občianskej náuky (otázky z časti politológie). Hodiny mi veľmi pomohli, keďže mi dovtedy pre mňa nepochopiteľnú teóriu vysvetlila pútavou formou, s množstvom príkladom zo života a tak to pre mňa bolo ľahšie pochopiteľné. Na začiatku každej hodiny sme si zopakovali prebranú teóriu, čo mi veľmi pomáhalo v utvrdení učiva. Tatiane som veľmi vďačná, že zohľadnila moje požiadavky a ušila mi hodiny na mieru. Keby som sa mala ešte raz rozhodnúť určite by som neváhala a opäť ju oslovila. :)

Michaela M.

Michaela M.

Neoverená referencia

Tánička ma pripravovala na TSP a bola som nadmieru spokojná. Na hodiny s ňou som sa vždy tešila. Doučovanie ma posunulo a pomohlo mi sa na niektoré príklady pozerať z iného uhla pohľadu, ktorý mi Táňa poskytla. Čomu som nerozumela, mi dokázala vysvetliť, tak aby som tomu pochopila. Taktiež som veľmi ocenila aj materiály k testom. Som rada, že som si zo všetkých doučovateľov vybrala práve ju:)