Natália M.

Natália M.

Odpovedá v priemere do 3 hodín.
3 hod

Natália M.

Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Referencie

Popis

Študentka Prírodovedeckej fakulty a absolventka ruského bilingválneho gymnázia doučú ruský, anglický jazyk; biológiu, chémiu, matematiku a fyziku v slovenskom, ale aj anglickom jazyku.
S doučovaním mám bohaté skúsenosti, pôsobím aj ako lektorka v jazykovej škole. Mám aj certifikáty z ruského a anglického jazyka.
Cena za 60 minút je 11 eur.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Ingrid

Ingrid

Neoverená referencia

Nereaguje na spravy, nema zaujem doucovat, jej prisptup k zaujemcovi o doucovanie 0 bodov NEODPORÚČAM! Na tejto stranke je tucet iných kvatitnych doucovatelov!

Lukáš S.

Lukáš S.

Neoverená referencia

Na dohodnutú hodinu Natália neprišla, neospravedlnila sa, nedvíhala telefón, neodpisovala na správy...

Andrej S.

Andrej S.

Neoverená referencia

Natália bola počas komunikácie cez e-mail, keď sme dohadovali synovi doučovanie, príjemná. Dohodli sme si prvú hodinu. Pár minút pred začatím ju zrušila. Tak sme si dohodli druhú, o týždeň. Neprišla, neospravedlnila sa. Keď sme sa je pokúšali volať zrušila nás a vypla si telefón. Na SMS žiadna odpoveď :-( Takže neviem čo si mám myslieť. Chápem, že môžu nastať okolnosti, keď dohodnuté neplatí... Ale druhá strana by mala byť informovaná. Takže po počiatočnej eufórii obrovské sklamanie.

Lenka F.

Lenka F.

Neoverená referencia

Natália je pohodová baba, ktorá kvalitne naučí. Materiálov k výučbe mala kopec, vie vynikajúco vysvetľovať, je milá, ústretová. Vždy, keď som doučovanie potrebovala, bola tu pre mňa. Odporúčam.