Liliana L.

Liliana L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Liliana L.

Prijíma študentov

Jednoducho a zrozumiteľne

Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučovaniu biológie, fyziky, matematiky a chémie sa venujem aktívne už tri roky. Mojou metódou je zrozumiteľné vysvetľovanie a veľa precvičovania. Razím teóriu ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku. Pripravujem na prijímačky na medicínu. Moji zverenci majú výborné výsledky vďaka simulovaným prijímacím pohovorom, ktoré pre nich pripravujem.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Alexandra H.

Alexandra H.

Neoverená referencia

Lili doučuje príjemnou a zrozumiteľnou formou. Na hodinách má učivo vždy pripravené vopred, tempo vie prispôsobiť náročnosti preberanej látky, vysvetlí aj nevysvetliteľné a človeka dobije vždy nielen vedomosťami, ale aj energiou ;) Zvládla som biológiu aj chémiu a som super spokojná - Veľmi odporúčam :)

Natália Z.

Natália Z.

Neoverená referencia

Liliana je veľmi pozitívna, inteligentná a usmievavá doučovateľka. Všetko Vám hravo a jednoducho vysvetlí. Zbavila ma strachu z prijímačiek, dokonca sa už nebojím ťažších príkladov z fyziky, v ktorých mi pomohla nájsť logiku:) Aj vďaka nej som zvládla prijímačky na Masarykovu univerzitu, odporúčam všetkymi piatimi:)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Liliana L.

Rovnomerný a nerovnomerný pohyb

Dobrý deň, potrebovala by som zistiť v akých základných jednotkách sa počítajú veličiny: a, t, s, v, a všetky, ktoré sa tohto týkajú. Za odpovede ďakujem.