Ema J.

Ema J.

Odpovedá do 48 hodín, na 20% správ
20% 48 hod+

Ema J.

Doučovanie slovenského a anglického jazyka. Dostaň sa na svoju vysnívanú strednú školu!

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vitaj!

V roku 2022 som skončila bilingválne gymnázium a rozhodla som sa využiť svoje schopnosti a vedomosti k tomu, aby som aj Tebe pomohla dostať sa na vytúženú strednú školu. Doučujem slovenský jazyk pre základné a stredné školy (zameriavam sa najmä na monitor a prijímacie skúšky) a anglický jazyk na prijímačky na bilingválne gymnáziá. Používam vlastné, mnou vypracované materiály, ktoré ti poskytnem zdarma v cene doučovania. Samozrejme, doučovanie prispôsobujem potrebám a požiadavkám študenta. Mám za sebou desiatky študentov, ktorým som pomohla splniť si sen, staň sa aj ty jedným z nich! :)

Doučovanie u mňa prebieha najmä interaktívnou formou, snažím sa svojich študentov učiť k samostatnosti, no zároveň predstaviť im lepší spôsob učenia, než nám je prezentovaný. Vždy sa snažím vyhovieť svojim žiakom, či už časovou flexibilitou, alebo obsahom. Som zástancom priateľského prístupu a veľmi rada si všímam pokroky, ktoré moji študenti robia. Preto neváhaj, a určite sa dohodneme k Tvojej i mojej spokojnosti. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Tamara A.

Tamara A.

Neoverená referencia

Emka mi veľmi pomohla so slovenčinou, vďaka nej som zistila, že slovenčina nie je ťažká. Bola neskutočne ochotná, milá a na hodiny som sa stále tešila, nakoniec som sa aj dostala na školu na ktorú som tak veľmi chcela ísť. Nebála som sa opýtať aj milión krát na jednu vec, čo je podľa mňa veľmi dôležité a Emka mi to stále ochotne vysvetlila. Určite odporúčam všetkými desiatimi nie len za prístup ale aj za to čo ma naučila. Preto dúfam, že mi bude stále ochotná pomôcť a teším sa na ďalší rok :).

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne, Tami! :)

Martina Š.

Martina Š.

Neoverená referencia

Ema ma doučovala slovenčinu a pripravila ma na prijímačky na gymnázium Poštová a Šrobárová v Košiciach, na obidve školy ma vďaka nej prijali. Naše doučovania prebiehali online, no všetko mi dôkladne vysvetlila a bola ochotná pomôcť mi aj mimo doučovaní😊preto určite odporúčam.

Jozef V.

Jozef V.

Neoverená referencia

Ema ma doučovala na prijímačky na SPŠE-PO, ktoré som vďaka nej úspešne zvládol, veľmi milý prístup, veľká ochota, všetko mi super vysvetlila a pomohla mi v mnohých veciach, určite ju odporúčam a s istotou ju budem kontaktovať aj o rok pred maturitnou skúškou.🤓😊

Patricia S.

Patricia S.

Neoverená referencia

Ema ma doučovala na príjmačky na bilingválne gymnázium, test som zvládla na 90%, Emka bola veľmi milá a ochotná pomôcť so všetkým čo mi bolo nejasné, skvelý prístup rozhodne odporúčam. :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ema J.

slovensný a slovesno-menný prísudok

Aký je rozdiel medzi slovesným a slovesno-menným prísudkom ?