Ľudmila Š.

Ľudmila Š.

Odpovedá do 7 hodín, na 80% správ
80% 7 hod
Prijíma študentov

Ľudmila Š.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny online, Martin

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer

Popis

Volám sa Ľudka Štubňová a žijem v Martine. Som živnostníčka a venujem sa výučbe angličtiny profesionálne už 7 rok. (online aj osobne).
Angličtine sa venujem takmer nepretržite už od detstva. Zmaturovala som z nej, neskôr som si spravila štátne jazykové skúšky až do úrovne C2 (viď certifikáty). Od roku 2013 sa naplno venujem výučbe anglického jazyka.
Venujem sa individuálnej výučbe (osobný prístup šitý na mieru študentovi je to čo ma na individuálnom vyučovaní baví najviac).
Sledujem aktuálne dianie v oblasti učenia sa cudzích jazykov, sledujem polyglotov ako sa učia cudzie jazyky metódami, ktoré v škole nenájdete a rada vám poradím aj v tejto oblasti. Sama ich aplikujem a učím sa španielčinu ako samouk. Vždy sa snažím sledovať aktuálne dianie v oblasti výučby a uplatniť ho v praxi.
Učím študentov základných škôl, stredných škôl, pripravujem na maturitu. Kladiem dôraz na systematické opakovanie o ktorom verím, že vedie k úspechom v dlhodobom ovládaní cudzieho jazyka.
Mám so študentami trpezlivosť, mám rada svoju prácu a budem vás veľmi rada s vami pôjdem kúsok vašej cesty učenia sa angličtiny :)

Učiteľka Ľudka

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Fotky a certifikáty