Tatiana B.

Tatiana B.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod

Tatiana B.

Nauč sa po nemecky a / alebo taliansky s kľudom Taliana - z pohodlia domova cez Skype...

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Chceš sa učiť jazyk s úsmevom na tvári a bez stresu? Rada ti s tým pomôžem. Plán a spôsob výučby ti ušijem priamo na mieru. Chceš viac konverzačných hodín? Žiaden problém, budeme sa rozprávať :) Chceš si zlepšiť gramatiku? Budeme sa venovať gramatike. :) Zákazník je pán, no budem sa ťa vždy snažiť usmerniť, ak uvidím, že sa treba venovať aj inej oblasti, než je tvoja preferencia.

Som študentka magisterského stupňa tlmočenia do nemčiny a taliančiny. Milujem cestovanie a spoznávanie nových kultúr. Vždy ma fascinuje, keď som sa s domácimi môžem porozprávať ich jazykom. Je to najlepší spôsob, ako preniknúť do kultúry danej krajiny a ako lepšie porozumieť mentalite ľudí, interným vtipom a podobne :) Nemčine sa venujem už 14 rokov. Taliančine 5 rokov. Oba jazyky milujem a teší ma, keď s nimi pracujem.

Rada sa s tebou podelím o moje znalosti a skúsenosti :) V pohodičke, bez stresu a zbytočného memorovania :) Doučujem v prevažnej miere cez Skype.

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Martin S.

Martin S.

Neoverená referencia

Vyše roka absolvované raz do týždňa doučovanie Nemčiny, môžem veľmi odporučit, Tatiana je milá ústretová vždy pozitívne naladená, vždy pripravená na hodinu a prispôsobí sa Vám a Vašim potrebám výučby. Aj napriek covidu sme pokračovali vo výučbe po Skype atď... Všetko išlo hladko :)

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Tatiana je výborná lektorka nemčiny.Trpezlivý prístup, príprava na hodinu. Odporúčam.

Milica A.

Milica A.

Neoverená referencia

Tatiana je skvelá učiteľka nemčiny. Určite ju odporúčam. Tento jazyk sa učím prvý krát v živote a je to dosť ťažké pre mňa ale Tatiana je trpezlivá na úplných začiatočníkov čo je najdôležitejšie.

Peter K.

Peter K.

Neoverená referencia

Táňa bola zatiaľ moja najlepšia vyučujúca nemčiny, hodiny ma po rokoch začali baviť! Vrelo doporučujem!

Tatiana B.

Tatiana B.

Neoverená referencia

Hodiny s Táničkou ma vždy veľmi bavia a naučím sa veľa nového. Páči sa mi, že na každej hodine sa veľa rozprávame na rôzne témy a robíme aj gramatické cvičenia. Na každú hodinu sa teším!