Katarína M.

Katarína M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Katarína M.

Prijíma študentov
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam súkromné hodiny hry na husle pre malé detičky aj dospelých, začiatočníkov aj pokročilých, pomôžem s prípravou na talentové skúšky. Rada naučím/doučím či už pre budúcu profesionálnu dráhu alebo len tak pre radosť.
Mám špičkové vzdelanie v obore v zahraničí a 30-ročnú prax ako hráčka prvých huslí v Slovenskom národnom divadle. Výuka môže prebiehať v slovenskom alebo ruskom jazyku, cena dohodou.

Vyučujem tiež samostatne ruský jazyk, začiatočníkov aj pokročilých, malých aj veľkých. Mám za sebou vysokoškolské štúdium a roky strávené v Rusku.

Podľa možnosti poprosím kontaktovať priamo na ********.

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Zdena D.

Zdena D.

Neoverená referencia

K pani ucitelke som zacala chodit na hodiny hry na husle so svojou 8 rocnou dcerkou po tom,ako sme po niekolkych hodinach prerusili vyucbu v hudobnej skole.Pani ucitelke patri obrovske uznanie a velke dakujem.S dcerkou si od zaciatku vybudovali priatelsky vztah,dcera sa na hodiny tesi.Zakazdym je vidiet u nej pokroky.V ramci hodiny sa vyucuje aj teoria hudby a noty,co je tiez velmi dolezite do buducna.Na hodinu sa da vzdy dohodnut,podla nasich casovych moznosti,vratane vikendov.Ocenujem tiez vysoku profesionalitu,odbornost,ludsky pristup a trpezlivost.Keby som sa mala znovu rozhodnut,urcite si nevyberiem inak.Vidim na dcerke, ze z hodin odchadza spokojna a tesi sa na dalsie.

Hoang V.

Hoang V.

Neoverená referencia

Ja som začal ako úplne začiatočník v hraní na husliach a som veľmi rád, že som našiel pani Katarínu. Učila mňa postupne všetko od začiatku, opravila mi chyby všetkých prstov vo detailoch. Veľmi príjemné vystupovanie, trpezlivosť. Odporúčam.

Peter K.

Peter K.

Neoverená referencia

Pani Katarina uci profesionalne. Ovlada do bodky vsetky detajly vyucby hry na husliach. Je pri nej citit dlhorcne skusenosti a ma dobry pristup k doucovanemu. Mozem doporucit.

Alexandra Š.

Alexandra Š.

Neoverená referencia

ako absolútny začiatočník vysoko oceňujem schopnosť vysvetliť tak, aby človek chápal. Skvelá učiteľka, veľmi príjemný a ústretový človek. ODPORÚČAM!

Štefan J.

Štefan J.

Neoverená referencia

K paní Kataríne som začal chodiť pred pár mesiacmi ako úplný začiatočník. Je veľmi milá, trpezlivá a ústretová - vždy sa vieme dohodnúť na termíne doučovania. Je to pre mňa veľká výhoda, keďže robím na zmeny. To, že je pani Katarína ozaj odborníčka dokazuje aj to, že vie vysvetliť všetko do najmenšieho detailu. Čo sa mne osobne páči a veľmi si to cením. Paní Kataríne veľmi pekne ďakujem za všetko a určite odporúčam každému, kto má záujem o hru na husliach.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína M.

Konzervatorium

Dobry den. Chcela by som sa opytat, ci ma moja dcera sancu dostat sa na konzervatorium po dvoch rokoch hrania na husliach. Ucitelka povedala, ze je strasne sikovna, ale ze neruci za to, ze ju zoberu. Je mlada, nema vela skusenosti. Samozrejme sa chceme stretnut s nejakym profesorom, ale chcela by…

Katarína M.

Poradíte mi podobné koncerty ako koncert G dur Haydn?

Dobrý deň prajem, pripravujem sa na hudobné konzervatórium, odbor husle a zadanie je naštudovať rýchlu časť koncertu. Úroveň koncertu by mala byť minimálne ako koncert G dur Haydn. Otázky: 1. Mohli by ste mi poradiť viacero koncertov v tejto úrovni, aby som si mohla vybrať? 2. Mohla by…