Juraj Š.

Juraj Š.

Odpovedá v priemere do 25 hodín.
25 hod

Juraj Š.

Doučovanie angličtiny a predmetov ZŠ a 1.-3. ročníka SŠ, so skúsenosťami

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Študujem na Gymnáziu Komenského v Trebišove a angličtine sa venujem už niekoľko rokov. Neoficiálne som zvládol internú časť maturitnej skúšky z anglického jazyka na úrovni B2 s výsledkom > 90% a testovanie EF na s výslednou úrovňou C1/C2.
Rád spoznávam nových ľudí, zúčastnil som sa aj na projektoch Erasmus+ v Grécku, Francúzsku a Taliansku, Rumunsku a Arménsku kde som sa intenzívne venoval komunikácii v angličtine.
Taktiež ponúkam po dohode doučovanie predmetov ZŠ a predmetov 1. a 2. ročníka SŠ.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Super pristup! Juraj si da naozaj zalezat a pripravuje sa na kazdu hodinu. Lekcie s nim su vzdy na priatelkskej a zabavnej urovni ale zaroven vzdy aj odchadzam s novymi vedomostami. Chvalim jeho profesionalitu, flexibilitu a aj schopnost namotivovat ziaka k uceniu. Maturitu som vdaka Jurajovi zvladol uplne bez problemov. Velkym bonusom je urcite aj jeho vyslovnost. Zozaciatku bolo aj tazke uverit ze nie je native speaker. K bezchybnej Anglictine, flexibilite a profesionalite este aj bezkonkurecna cena. Vrelo odporucam :)

Klaudia K.

Klaudia K.

Neoverená referencia

Bezchybné hodiny, šikovný doučujúci. Páči sa mi jeho trpezlivosť a ochota. Veľmi priateľský a zábavný spôsob doučovania. Vrelo odporúčam! Ďakujem

Natália M.

Natália M.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná,super vysvetlené učivo a navyše priateľský a milý prístup k žiakom

Fotky a certifikáty