Vanesa V. Overená identita

Vanesa V.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Vanesa V.

Prijíma študentov

Doučovanie od základnej školy až po prípravu na maturitu a základy na vysokú školu

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Vanesa.

Som v druhom bakalárskom ročníku oboru chémie v Prahe na Vysokej škole chemicko-technologickej a úspešnou maturantkou všeobecne zameraného gymnázia. Počas štúdia som bola zameraná najmä na prírodovedné vedy, ktoré ma veľmi nadchli a rozhodla som sa posúvať informácie o nich ďalej. Mám diagnostikované ADHD a rozumiem, aké vie byť náročné študovať s istou poruchou učenia alebo inými komplikáciami. Jedným z hlavných dôvodov, prečo som sa rozhodla som začať doučovať je ukázať, že tieto predmety nemusia byť bolestivou povinnosťou ale aj zrozumiteľnou zábavou nech už je komplikácia akákoľvek. S doučovaním mám prax už 4 roky.

Mimo školy som sa venovala 12 rokov hre na klavíri, kde som úspešne vyhrala niekoľko súťaží. Preto ponúkam aj skvelú výučbu hry na klavír, či pokročilých alebo úplných začiatočníkov.

Mohla by som ktorýkoľvek deň v týždni a vďaka pomerne flexibilnému rozvrhu sa viem aj časovo prispôsobiť vašim potrebám.

Momentálne som presťahovaná v Prahe kvôli štúdiu, čiže hodiny viem poskytnúť iba online.

Cenovo sa vieme dohodnúť.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Nina V.

Nina V.

Neoverená referencia

Veľmi zlatá a príjemná baba, všetko vie veľmi dobre vysvetliť dokonca lepšie ako v škole. Doučovala ma niekoľko predmetov fyziku, matematiku a chémiu a v každom predmete sa veľmi dobre vyzná a veľmi mi pomohla.