Milan J.

Milan J.

Odpovedá do 3 hodín, na 90% správ
90% 3 hod
Prijíma študentov

Milan J.

Prijíma študentov

Hra na klavíri

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň,

vyučujem hru na klavíri. Pracujem aj s úplnými začiatočníkmi. Naučím vás hudbu chápať, zrozumiteľne ju interpretovať a usmerním vás tak, aby ste získali technickú zdatnosť pre hru skladieb, ktoré sa vám páčia. Od prvej lekcie vás vediem k samostatnosti, aby ste časom mohli pracovať bez neustáleho dozoru pedagóga.

Učím správnu techniku, aby ste z nástroja efektívne vyťažili celé spektrum prostriedkov, ktoré ponúka. Učím interpretovať vážnu aj súčasnú budbu, teóriu v rámci praxe a žiaka vediem k aktívnemu vnímaniu počas kreatívneho procesu hry.

Vyučujem v inšpiratívnom prostredí - hodiny vediem v priateľskej a profesionálnej atmosfére. Hudbe sa naďalej aktívne venujem už 20 rokov. V roku 2020 som vytvoril kompletný klavírny online kurz v slovenskom jazyku.

Hodnota vyučovacej hodiny je 30 EUR.

Odporúčam, najmä spočiatku, chodiť dva razy do týždňa. Je to individuálne a jedenkrát je tiež postačujúce.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 45 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jaroslav B.

Jaroslav B.

Neoverená referencia

Milan ma zacal ucit od uplneho zaciatku a musim povedat ze aj vdaka nemu ma to zacina nesmerne bavit .je to prijemny clovek a na jeho hodinach je clovek viac jak spokojny odporucil by som ho kazdemu ps: je trpezlivy :) aj touto cestou mu chcem podakovat ze ma uci

Yvona P.

Yvona P.

Neoverená referencia

Milan ako učiteľ hry na klavíri je profesionál telom i dušou. Oddaný svojmu povolaniu, ktoré je pre neho poslaním. Každá hodina s ním je zážitok. Uči nielen ako “niečo nejako” zahrať, ale učí predovšetkým hudbe rozumieť, hudbu počúvať a počuť a taktiež precítit v každej bunke. A to všetko trpezlivo, pokojne a s nadšením v priateľskej atmosfére. Jednoznačne odporúčam.