Alžbeta N.

Alžbeta N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Alžbeta N.

Akademická aj konverzačná angličtina online, preklady, korektúry

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň,

Som absolventkou bakalárskeho a magisterského stupňa univerzity v škótsku a ponúkam svoje vedomosti Angličtiny ONLINE.

To zahŕňa konverzačné hodiny, ale aj prípravu na skúšky IELTS, Cambridge, maturitné skúšky či prípravu na vysoké školy. Ponúkam hodiny, ale aj písomné vedenie a korektúry. Akademická angličtina tkvie hlavne v schopnosti písať správne anglicky, ale nemenej dôležité je aj chápať, ako písať eseje, zrozumiteľne argumentovať a kriticky myslieť. Tieto schopnosti vyžadujú čas, ale dajú sa preniesť do všetkých jazykov a sú užitočné aj v každodennom živote, kde sme tak schopní lepšie sa vyjadrovať a aj rozpoznávať dôveryhodné zdroje informácií.

Doučujem už tri roky a je zaručené, že každý študent je úplne iný a vyžaduje iný prístup. Atmosféra je uvoľnená a vždy sa aj bavíme. Moje štúdium v Škótsku je samozrejme kompletne v angličtine, žijem tu už šesť rokov. Moje znalosti angličtiny sú profesionálne, keďže moje štúdium obnášalo veľa písania, a akademických ústnych prezentácií. Zvykla som si na idiomatické výrazy, slang, ale aj profesionálny tón a presnosť.

Možno vás stresujú tradičné spôsoby učenia sa jazyka, kde sa unudene učíte gramatiku a keď príde na rozprávanie, tak to proste nejde. Alebo stagnujete na tom istom leveli a neviete sa pohnúť, alebo máte predstavu o spôsobe študovania, ale potrebujete mentora. Som toho názoru, že jazyk sa dá naučiť veľa spôsobmi, ale praktická časť je najdôležitejšia. Všetky nové fakty a slovíčka hneď uplatňujeme v praxi. Otvorene komunikujeme o tom, čo funguje, čo nefunguje a čo sa dá zlepšiť. Rada vám so štúdiom pomôžem.

Čím viac jazykov ovládate, tým ľahšie sa učia tie ďalšie.
Kontaktujte ma, pokecajme si, zistíme čo potrebujete, dohodneme sa na komunikácii a prispôsobíme sa vašim potrebám :)

Prajem pekný deň,
Alžbeta

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Shelly A.

Shelly A.

Neoverená referencia

Betka je veľmi milá, ochotná a veľmi mi pomohla so zadaním do školy. Môžem len odporučiť. :)

Ivana H.

Ivana H.

Neoverená referencia

Hodiny angličtiny s Betkou sú výborne je profesionálna má individuálny a kreatívny prístup ktorým zaujme pri každej hodine. Som veľmi spokojná a odporúčam.Ivka :)

Sára B.

Sára B.

Neoverená referencia

Betka je úžasná doučovateľka! Nie len že vie presne čo potrebujete, ale ešte sa aj snaží zisťovať čo najviac o vás a vašich záujmoch aby boli hodiny zábavné, zaujímavé a prospešné dokopy. Hodiny sú efektívne a utekajú ako voda. Vysvetlí vždy všetko a absolútne jednoducho. S ňou ma angličtina baví. Je to veľmi ochotný, energický, chápavý, múdry a vnímavý človek. Teším sa z toho, že si ma vzala do svojich rúk.

Paulína K.

Paulína K.

Neoverená referencia

Betinka je veľmi šikovná a ochotná pomôcť. Využíva efektívnu metódu učenia a to v podobe konverzácie čo je veľmi prospešné pre zdokonalenie sa v komunikácii. Môžem len odporučiť :)

Daša D.

Daša D.

Neoverená referencia

Alžbetka mi veľmi ochotne pomohla s prekladom odborného textu k záverečnej práci. V časovej tiesni a s okamžitou reakciou :) S prekladom som spokojná. Veľmi pekne Ti chcem ešte raz takto podˇakovať za tvoju expresnú pomoc! Daša :)