Simona H.

Simona H.

Odpovedá do 41 hodín, na 70% správ
70% 41 hod

Simona H.

Z Veľkej Británie k vám domov!

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahoj! :)
Po skončení Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch som nastúpila na University of Glasgow v Škótsku, kde momentálne študujem Business.
Poskytujem doučovanie angličtiny pre každého, od malinkých prváčikov až po deviatakov pripravujúcich sa na prijímačky.Taktiež mi nerobí problém doučovať tých, ktorí už majú strednú školu dávno za sebou. Mám štátnicu z angličtiny, a taktiež certifikát IELTS na úrovni C1. Rada privítam všetkých, ktorí sa chcú dohovoriť v kaviarni na dovolenke alebo majú problém so známkami na konci roka.

Slovenčina patrila medzi moje obľúbené predmety. Deviatakov pripravím na Monitor, pomôžem so slohovými prácami (sama píšem) a pokúsim sa zlepšiť gramatiku.

Mám niekoľkoročné skúsenosti: pomohla som zlepšiť známky na vysvedčeniach, výsledky monitora, odbúrať strach z komunikácie v anglickom jazyku, pripraviť sa na reparát z anglického jazyka (ktorý žiak napísal na 85%).

Dĺžka hodiny závisí od vašich želaní a na cene sa môžeme dohodnúť.

Teším sa na vaše správy. :)

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Kristína P.

Kristína P.

Neoverená referencia

Sima je skvelá učiteľka, naučila ma angličtinu od úplných základov, keďže som sa ju nikdy predtým neučila. Na skype hodiny si pripravovala si vlastné materiálny, vždy mala pripravené niečo na viac a veľkú časť hodiny sa so mnou snažila rozprávať, aj keď som toho zo začiatku veľa nevedela. Vekový rozdiel nebol vôbec problém, odporúčam.

Alžbeta

Alžbeta

Neoverená referencia

Simona je úžasná doučovateľka. Mojím dvom deťom vysvetlila všetko jednoducho a jasne, deti opäť začala baviť angličtina. Vrelo odporúčam, ja by som už nemenila.

Hudecova

Hudecova

Neoverená referencia

Super odporúčam všetkým. Na 100%. Renáta