Simona J.

Simona J.

Odpovedá do 14 hodín, na 40% správ
40% 14 hod

Simona J.

Simona J

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ponúkam prípravu na príjmacie pohovory na SŠ a VŠ výtvarného zamerania ale aj voľnočasové výtvarné aktivity priamo v priestoroch môjho vlastného keramického ateliéru.

- Doučujem deti (od 5 rokov) aj dospelých, jednotlivo, ale aj skupinovo (podľa dohody).

- Program vyučovania tvorím podľa individuálnych potrieb záujemcu.

- Výtvarné oblasti, ktoré vyučujem :
kresba, figurálna kresba, maľba, keramika, modelovanie, modelovanie portrétu podľa živého modelu alebo busty, modelovanie v softvéri Rhinoceros 3D

V cene vyučovania sú zahrnuté materiály. Vyučovanie prebieha v príjemnom prostredí môjho ateliéru v Bratislave na Šoltésovej ulici č.13.

- Možnosť vyúčby v anglickom jazyku. Ovládam aj základy francúzštiny.
Art lessons in English language and in basic French possible (drawing, figurative drawing and modeling, painting, ceramics, modeling in Rhinoceros RD software)

O mne:
Mám vyštudovanú Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave, profesionálne sa venujem ateliérovej tvorbe keramiky a porcelánu už viac ako desať rokov. Vo svojej práci spájam súčasné digitálne a priemyselné technológie s tradičnými postupmi tvorby keramiky. Som polovicou tvorivého dua si.li., ktoré je zamerané na navrhovanie a tvorbu malosériovej dizajnérskej keramiky. V roku 2016 som získala hlavnú cenu festivalu Bratislava Design Week. Pravidelne vystavujem doma, aj v zahraničí. Pôsobim tiež v Slovenskom múzeu dizajnu ako externá kurátorka pre zbierku keramiky a porcelánu. Mám ukončené pedagogické minimum a štvorročnú pedagogickú prax na ZUŠ.

www.******