Lukáš M. Overená identita

Lukáš M.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Overená identita
Prijíma študentov

Lukáš M.

Prijíma študentov

Anglický jazyk prakticky a do pohody 😊

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hello 😊

Po úspešnom doučení študentov sa mi vytvorili voľné miesta kto by chcel doučko.

10€/60min.

Ponúkam hlavne konverzácie AJ pre ľudí ktorí si chcú zlepšiť bežné komunikovanie ale aj pre pokročilých ktorí si chcú angličtinu udržiavať a naďalej ju zlepšovať, bez stresu, s trochou srandy a zaujímavými témami presne na mieru. Veľmi rád konverzujem o všetkých témach ktoré vás bavia 😊

Pomôžem Vám aj s gramatikou, business angličtinou a prípravou na skúšky.

Keďže som bol vždy obklopený Britmi a britskou angličtinou, mám aj trochu britský prízvuk. Ľudský a neformálny prístup je u mňa na prvom mieste aby sa každý cítil super 😉

Poznámky a témy robím pre každého študenta individuálne na mieru.
Mám spravený Cambridge FCE, dlhodobý pobyt a prácu v zahraničí. Učil som súkromne 2 roky, momentálne učím 4 roky popri práci a škole. Bývam v Trenčíne, učím hlavne online.

Teším sa na vás 😊

Pekný deň 🇬🇧

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Meno P.

Meno P.

Neoverená referencia

Ako sa vraví, lepšie raz zažiť, ako sto krát o tom čítať. Hoc na začiatku to bolo tažke so mnou, Lukáš sa potrápil a vždy našiel niečo, s čím ma "donutil spíkovať" Nech nikoho neodrádza cena za doučovanie, bo tá neodpovedá jeho skúsenostiam a možnostiam, mohol by si pýtať kľudne aj 10-12€/h, no chalan doučuje z presvedčenia a nie z finančného dôvodu... ja som s jeho doučovaním spokojný, a verím že i vy budete :)

Ivo T.

Ivo T.

Neoverená referencia

For first I didn't tell him that not me but my 3 years old son will be his student. He was surprised a little bit but he immediately took to my little son and started to teach him. He is very chatty and social. Another teachers from this website even didn't respond to my message. We are very satisfied with him.

Fotky a certifikáty