Michal H.

Michal H.

Odpovedá do 12 hodín, na 20% správ
20% 12 hod

Michal H.

Doučovanie pre študentov Zš, Sš a Vš a verejnosť. Trpezlivosť, efektivita, výsledky!

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň,
Volám sa Michal Holčík. Som študentom Lekárskej Fakulty UK v Bratislave. Ponúkam doučovanie z anglického, nemeckého jazyka, biológie, chémie a ostatných predmetov.


Viem to, čo nevieš!


Momentálne už so 4 rokmi skúsenosti s doučovaním detí, dospelých a študentov štátnych aj bilinguálnych gymnázií je mojím cieľom každého individuálne pripraviť na dosiahnutie cieľa. Naučím/doučím gramatiku, slovnú zásobou, konverzácie a pomôžem aj s písomnými zadaniami. Dokážem sa prispôsobiť časom aj miestom.
Oba jazyky mám certifikované, angličtinu na úrovni C1, nemecký jazyk na úrovni B2. Zároveň ponúkam aj preklad a kontrolu anglických textov.



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Vlado T.

Vlado T.

2 odučené lekcie

Keď angličtinu, tak s Michalom :) Michala môžem všetkým odporučiť. Skvele sa s ním spolupracuje, vždy dôjde pripravený.. Učivo vie super vysvetliť a hlavne je trpezlivý, zvlášť pri mne, co som nevedel z angličtiny dokopy nič.. :)

Hanka M.

Hanka M.

1 odučená lekcia

Michal doučoval môjho brata piataka na anglickej ZŠ. Pomáhal mu s úlohami a prípravou rôznych projektov na biológiu, geografiu, dejepis a iné predmety, ktoré sú v angličtine. Mal s ním veľkú trpezlivosť a vedel mu všetko perfektne vysvetliť aj nad rámec školského učiva. Je veľmi spoľahlivý a ochotný. Odporúčam aj pre deti ZŠ.

Michaela H.

Michaela H.

1 odučená lekcia

Som študentkou lekárskej fakulty a angličtina mi vždy robila trochu problém. Michal mi neskutočne pomohol pochopiť angličtinu a jej gramatiku od základov až po náročnejšie veci :) Je trpezlivý a veľmi šikovný. Rád pomôže aj s inými predmetmi do školy. U mňa vysoká spokojnosť a určite odporúčam každému :) 10/10

Silvia Ď.

Silvia Ď.

Neoverená referencia

S Michalom som veľmi spokojná. Je to skvelý učiteľ, milý, ochotný a na každú hodinu pripravený. Pomôže aj mimo hodiny a vždy všetko ochotne a ľudskou rečou vysvetlí.Výborná komunikácia - len odporúčam!! ☺️

Adriana N.

Adriana N.

Neoverená referencia

Ak hľadáte spoľahlivého a všestranného doučovateľa, ktorý si získa dieťa prirodzeným rešpektom, ale zároveň kamarátskym prístupom a znalosťami jednoznačne odporúčam Michala. Veľmi si cením profesionalitu, znalosti, dochvíľnosť, na hodiny prichádza vždy pripravený, syn sa na doučovanie teší, a je veľmi motivovaný. Spoľahnúť sa môžete na dokonalú prípravu na nemecký jazyk, angličtinu, fyziku, chémiu, slovenský jazyk aj na jazykové certifikáty. Po 8 mesiacoch za nás úplná spokojnosť :)

Fotky a certifikáty