Mariana T.

Mariana T.

Odpovedá do 27 hodín, na 100% správ
100% 27 hod
Prijíma študentov

Mariana T.

Prijíma študentov

¡Habla español! Španielčina pre každého

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

¡Hola! :) Učím španielčinu od základov a taktiež doučujem na úrovni A1, A2, B1,B2,C1; Podklady + knihu poskytujem zadarmo. Okrem knihy sú na hodinách zapojené aj iné interaktívne materiály, pretože je dôležité, aby na hodine rozprával viac študent ako lektor a tiež, aby to bola sranda (: Hodiny sú vhodné pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých. Každá hodina je individuálne prispôsobená študentovi a zameraná na to, čo konkrétne potrebujete zlepšiť. Hodiny prebiehajú len v online forme - cez skype. Môj časový rozvrh je flexibilný, takže sa Vám dokážem prispôsobiť - aj počas víkendov.

Moje ceritfikáty:
- Štátna jazyková skúška zo španielskeho jazyka (úroveň C1)
- Certificado del examen de bachillerato
---------------------------------------------------------------------
- 8 ročná prax v individuálnom doučovaní španielskeho jazyka, rôzne úrovne znalosti a rôzne vekové kategórie študentov

Prvá ukážková lekcia (30min) je zadarmo. V prípade, že Vám bude vyhovovať forma a tempo výučby, cena ďalších hodín je 18€/55 min + kniha a podklady ku každej hodine.

V prípade zrušenia lekcie menej ako 24hodín vopred, sa lekcia ráta ako uskutočnená a je potrebné ju zaplatiť v plnej sume.

1 osoba/55min = 18€
2 osoby (rovnaký level)/55min = 10€/osoba
3 osoby (rovanký level)/55min = 8€/osoba
skupiny 3+ podľa dohody

Teším sa na našu prvú spoločnú hodinu! (:
¡Hasta pronto!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Noemi Č.

Noemi Č.

Neoverená referencia

Doučovanie s Majkou som začala ako mierne pokročilá. Hodiny s ňou ma veľmi bavia, robí ich zábavnou formou a tiež výborne vysvetlí všetko čo potrebujem. Najväčší problém bol pre mňa rozprávanie no po pár týždňoch s Majkou som sa zlepšila a tiež som sa posunula vyššie v oblasti gramatiky. Určite odporúčam hodiny s ňou, ja by som nemenila. 😁

Ludovit T.

Ludovit T.

Neoverená referencia

Potreboval som naštartovať základnú konverzáciu za krátky čas a to sa podarilo. Mariana je príjemná a vtipná osoba v jednom. Hodiny sú bez stresu a hlavne efektívne. Celý proces výučby prispôsobila mojim potrebám. Vrelo odporúčam! :)

Ema B.

Ema B.

Neoverená referencia

S Mariankou som začala mať hodiny už ako mierne pokročilá no po pár mesiacoch vyučovania s ňou bol výsledok lepší, na jej hodiny som sa vždy tešila, je milá, ustretová a ma kamaratský no zároven prfesionálny pristup. Určite odporúčam hodiny s ňou. :D

Michaela L.

Michaela L.

Neoverená referencia

Doučovanie španielčiny som začala ako mierne pokročilá. Marianka je ústretová a zodpovedná, vždy sme sa vedeli dohodnúť na čase aj na učive, ktorému sa chcem venovať. Hodiny obohatila konverzáciou a príkladmi z bežnej praxe. Určite odporúčam.

Barbora K.

Barbora K.

Neoverená referencia

S Majkou som nezacala ako zaciatocnicka, ale pomaha mi prichystat sa na DELE B2. Viem, ze to je trochu ine ako jej bezne doucovania, ale hodiny s nou su velmi dobre. Robime to, co potrebujem. Majka ma hodiny vzdy dobre a zaujimavo pripravene, velmi mi pomahaju. Odporucila by som ju kazdemu, je zlata a vie, co robi.