Matej D.

Matej D.

Odpovedá do 5 hodín, na 80% správ
80% 5 hod
Prijíma študentov

Matej D.

Prijíma študentov

... doučujem, pretože ma to baví ...

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

MOMENTÁLNE NEDOUČUJEM

... doučujem, pretože ma to veľmi baví ...

Som študentom Fakulty managementu UK, odboru medzinárodný management, francúzsky program.
Pracujem v Seller Supporte v Amazone.

Doučujem individuálne aj skupinovo už 6. rok. Mám za sebou štúdium vo Francúzsku na Université de Lorraine. Učil som na Monackom konzuláte, a doučoval na British international school. Tlmočil som na business eventoch a moderoval napríklad Forum étudiants (stretnutie zástupcov fr. firiem etablovaných na SK a študentov)
Jednoduché vysvetlenie, veľa príkladov a konverzácie.
V pripade záujmu zdokonaliť sa v jazyku, alebo vôbec s ním začať, neváhaj a napíš mi. (knihy odporúčim a materiály prefocujem)

CENA
13 eur/60 min alebo 17 eur/90 min

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Silvia O.

Silvia O.

Neoverená referencia

Mateja vrelo odporúčam!!! Presne takto si predstavujem hodiny doučovania. Na hodiny som sa vždy tešila, pretože je to milý a vtipný človek. Jeho francúzština je krásna a všetko dokáže vysvetliť jasne a bez problémov. Cením si jeho trpezlivý prístup. Ďakujem :)

Soňa H.

Soňa H.

Neoverená referencia

Maťko je jeden úžasný a šikovný človek. Jeho francúzština je brilantná a veľa sa pri ňom človek naučí. Nesmierne mi pomohol v jazyku, sama sledujem pokroky. Je vždy ochotný vysvetliť veci aj niekoľkokrát, zrozumiteľne vysvetľuje gramatiku. Cením si hlavne trpezlivosť a prístup. Je to skrátka profesionál. Ďakujem:o)

Veronika D.

Veronika D.

Neoverená referencia

S Matejom ubiehajú hodiny francúzštiny veľmi rýchlo, nakoľko sa v rámci jednej hodiny zameriavame tak na gramatiku ako aj konverzáciu. Je to výborný učiteľ, ktorý zrozumiteľne vysvetľuje. Je tiež časovo flexibilný, čo je pre mňa veľké plus. Mateja môžem na výučbu francúzštiny vrelo odporučiť!

Eva I.

Eva I.

Neoverená referencia

Matejove nadšenie pre francúzsky jazyk je veľmi inšpiratívne, vie veľmi dobre vysvetliť gramatiku a ovláda užitočné pomôcky na to, aby sa gramatické javy človeku ľahšie dostali do hlavy. Je veľmi ústretový, trpezlivý a profesionálny. Mateja sa dá jedine odporúčať.

Natália T.

Natália T.

Neoverená referencia

Maťo je už na prvý pohľad veľmi sympatický mladý človek , z ktorého vyžaruje pozitívna energia .Je ochotný prispôsobiť sa a na každú hodinu prichádza pripravený s množstvom materiálov . Má naozaj široké znalosti , ktoré dokáže vysvetliť zrozumiteľne a jednoducho. Páči sa mi , že veľmi úprimne a bezprostredne chváli každý pokrok a tým dokáže človeku dodať sebadôveru .Určite ho odporúčam a ďakujem mu za získané znalosti :)