Denisa F.

Denisa F.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod
Prijíma študentov

Denisa F.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Úspešne som ukončila inžiniersky stupeň na ekonomickej fakulte na Univerzite Mateja Bela.Doučujem matematiku,nie len ako povinnosť,ale sa snažím aj vtiahnuť študentov,aby matematiku nebrali ako strašiak,ale ako predmet,ktorý sa dá naučiť ako ktorýkoľvek iný predmet :)
Popri výkone svojich pracovných povinností kvôli nedostatku času nepripravujem žiakov na prijímacie skúšky/monitor, ale s doučením/vysvetlením nepochopeného učiva nie je problém aj dlhodobo. :)
Online formou nedoučujem.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Dagmar Z.

Dagmar Z.

Neoverená referencia

Deniska je jedna senzacna doucovatelka, ktoru vrelo odporucam. Ako clovek, ktory je mimo skoly vyse 20 rokov som sa obratila na Denisku s poziadavkou na doucovanie vysokoskolskej matematiky s pripravou na skusku. Vdaka sposobu, akym Deniska doucuje, jej bozej trpezlivosti som skusku zvladla na vybornu. Deniska nie je len doucovatelka, realne jej zalezi na tom, aby jej ziak bol uspesny a pochopil preberane ucivo. Odporucam vsetkym, uzasna osoba so super pristupom.

Sona B.

Sona B.

Neoverená referencia

Deniska doučovala môjho vnuka, ktorý sa zlepšil o 2 stupne z matematiky. Je neskutočné trpezlivá, obetava a ide až kým to žiak nevie.Za všetko veľké ĎAKUJEME.

Timea D.

Timea D.

Neoverená referencia

Deniska je super. Veľmi trpezlivá a učivo vysvetlí tak že ho určite pochopíte. Bez nej by som skúšku s matematiky nezvládla.

Kristína Š.

Kristína Š.

Neoverená referencia

Deniska, to je anjel, fakt, nepreháňam! Vždy ochotná, vždy pripravená. Častokrát mi trpezlivo dookola vysvetľovala to isté až kým som to nepochopila.Ukázala mi, že sa matematika dá zvládnuť. Odporúčam ju každému kto potrebuje s matematikou pomôcť. Ja som bola úplne mimo keď som k nej začala chodiť, a postupom času ma do toho dostala a naučila ma to, čo som pre potreby predmetu vedieť musela. Som jej vďačná za veľa, bez nej by to nedopadlo tak dobre ako to dopadlo. Ďakujem Deni ;-)

Albert E.

Albert E.

Neoverená referencia

Deniska ma toho veľa naučila.