Jessica Č.

Jessica Č.

Odpovedá v priemere do 4 hodín.
4 hod

Jessica Č.

Doučovanie angličtiny/ nemčiny/ španielčiny

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Volám sa Jessica (22), študujem prekladateľstvo a tlmočníctvo anglického a nemeckého jazyka. Ponúkam doučovanie anglického jazyka na úrovni C1, nemeckého a španielskeho jazyka na úrovni B2 pre všetky vekové kategórie. Som držiteľkou certifikátu DELE zo španielčiny. Svoje jazykové zdatnosti som mala šancu plne využiť a otestovať na absolvovaných pobytoch v Kolumbii, viackrát som navštívila Anglicko a Škótsko, pracovala počas študentských rokov v Nemecku, čo zdokonalilo nielen moju teoretickú, ale aj praktickú zručnosť v každodennej komunikácií aj na akademickej pôde.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať!

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Denisa H.

Denisa H.

Neoverená referencia

Jessica je super voľba! Doučuje syna (12) nemčinu druhý mesiac a pokroky sú viditeľné. Začínal ako úplný začiatočník a už formuluje jednoduché vety, používa frázy. Syn si ju obľúbil prakticky hneď, hodiny sú dynamické, prispôsobené učivu v škole, ale Jessica využíva aj vlastné materiály. Má výborný prístup k deťom. Jessicu môžem jedine odporúčať!

Gabriela K.

Gabriela K.

Neoverená referencia

Jessica doučuje môjho syna aj dcéru. Syna pripravuje na maturitné skúšky, prechádzajú spolu postupne všetky témy a je to vynikajúce. Idú rýchlejšie ako v škole. Pomáha mu s rozširovaním slovnej zásoby. Dcéra je taktiež veľmi spokojná. Jessica má vopred pripravenú tému na každú hodinu, dcéra sa musí naučiť vyjadrovať a používať nové slová. Obaja sú veľmi spokojní a na hodiny sa veľmi tešia.

Daša Z.

Daša Z.

Neoverená referencia

Jessica mi veľmi pomohla so zlepšením nemeckého jazyka hlavne z praktickej stránky. Je naozaj šikovná a rozumie tomu, čo učí. Najviac ma potešilo aká je chápavá a milá. Vyučovala ma osobne aj cez skype, vždy si našla na mňa čas. Práve vďaka Jessice som si obľúbila nemecký jazyk a zvládla všetky písomky ľavou zadnou. Jednoznačne ju odporúčam, nebudete sklamaní.

Daniel A.

Daniel A.

Neoverená referencia

My son (10 years) had always had problems with his skill speaking in English, but since he is taking personal lesson with Jessica daily, his English has been improved. Clearly, Jessica made his progress. Contact her, you won't regret it. As a Daniel's dad, I'm so satisfied. She is very nice and helpful

Domča Š.

Domča Š.

Neoverená referencia

Jessica doučovala moju 13 rocňú dcéru cez Skype. Obávala som sa, že ako takáto forma doučovania dopadne, ale bola som milo prekvapená. Veľmi ochotne vysvetlí, aj dvakrat sa opýtala či tomu moju dcéra Naozaj rozumie. Páčilo sa mi, že ju nútila sa nebáť hovoriť anglicky. Myslím, že urobila pokroky. Zlepšili sa jej znamky. Po letnej pauze určite opäť pokračujeme.