Simona B. Overená identita

Simona B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Simona B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina 🇺🇸🇬🇧 s profesionálnou lektorkou 👩🏻‍🦰 systematicky ✓ bez stresu ✓ s výsledkami ✓

  • 5/5 (hodnotilo 18 študentov)
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Chceš sebavedomo komunikovať v angličtine? Rada ti pomôžem - či už si začiatočník, falošný začiatočník alebo pokročilý 😉

👩‍🎓👨‍🎓Cieľom mojich hodín je odbúrať blok z rozprávania, pomôcť ti nabrať sebaistotu pri vyjadrovaní a zamerať sa na tvoje nedostatky. Najprv otestujem tvoju úroveň, dohodneme si zameranie a intenzitu hodín, a následne sa môžeme pustiť do zlepšovania tvojej angličtiny!

INSTAGRAM: @lekcieanglictiny.sk

🗣💬 Lekcie prebiehajú v konverzačnej forme s pomocou niekoľkých otázok na preklad, zaujímavými článkami, zadaniami a cvičeniami, pričom sa dbá na gramatiku, správnu výslovnosť, plynulosť a obohacovanie slovnej zásoby. Ukážem ti aj spôsoby, ako sa efektívnejšie učiť a dám ti tipy na rôzne stránky a appky.

📚📝 Nie je potrebná žiadna učebnica, pretože všetky materiály, s ktorými budeme pracovať vopred poskytnem.

🖥️📱 Hodiny prebiehajú online cez Skype, Whatsapp, Google meet alebo Facetime.

👭 Ak si netrúfaš na 1:1, no chceš sa dostať k slovu a učiť sa za výhodnejšiu cenu, prihlás sa na lekcie s kamarátkou, partnerom alebo kolegom. Výhodou je učenie sa z chýb druhého, väčšia motivácia a hravé súťaženie.

Cena za individuálnu 60min lekciu je 35eur, za 30min lekciu 17eur a za 60min lekciu vo dvojici 45eur. V prípade zrušenia lekcie menej ako 24 hodín vopred sa ráta ako uskutočnená. Lekcie sa predplácajú minimálne jeden deň vopred.

✉️ NAMIESTO VYUŽITIA DOUČMA REZERVAČNÉHO SYSTÉMU MI PROSÍM NAPÍŠ SPRÁVU S TVOJIM KONTAKTOM (EMAIL/ČÍSLO) A NA LEKCII SA DOHODNEME. Teším sa na teba! 🤓

👩🏻‍🏫 S vyznamenaním som absolvovala študijný pobyt v USA na Montana State University a následne som úspešne dokončila štúdium na Univerzite Komenského. Profesionálnej výučbe anglického jazyka sa venujem od roku 2015, som držiteľkou certifikátu IELTS level C2, a taktiež som pôsobila v jazykovej škole ako lektorka. Učenie anglického jazyka je moja full-time práca a vždy ma poteší, keď má niekto odhodlanie a chuť sa zlepšovať.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia slúži na naše zoznámenie a jej súčasťou je “intro test”, v ktorom si prejdeme niekoľko úloh, pričom väčšina z nich je konverzačná. Podľa toho určím, ako si na tom s angličtinou a vytvorím plán na ďalšie hodiny :) Na lekcii zistíš, či ti moja forma výučby vyhovuje a odnesieš si z nej okrem dobrého pocitu z toho, že si bližšie k plynulému hovoreniu v angličtine aj novú slovnú zásobou, a ak si začiatočník, budeš vedieť o sebe povedať niekoľko viet.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

35 € / 60 min
Skrátená 30 min. lekcia pre zaneprázdnených :)

17 € / 30 min

Referencie (56)

+ Pridať referenciu
Lenka M.

Lenka M.

23 odučených lekcií

Doučká so Simčou sú super! Výborná príprava, vlastné materiály, efektívna kombinácia konverzácie a gramatiky, priateľský a trpezlivý prístup prispôsobený potrebám študenta :)

Andrea P.

Andrea P.

4 odučené lekcie

Simonka je vyborna doucovatelka s odbornym pristupom, vie vytvorit beztresovu a pohodovu atmosferu na kazdej hodine. Pomohla mi zlepsit moju anglictinu a vrelo odporucam jej hodiny. Andrea

Katarína P.

Katarína P.

4 odučené lekcie

Musela som mať veľmi šťastný deň, keď som z toľkých doučovateľov na doucma.sk oslovila práve Simonku 😊 Hodiny máme už vyše pol roka. A na každú z nich sa nesmierne teším. Simonka má doucovanie v krvi. Ak k tomu prirátam jej vedomosti a systematickosť, tak človek musí badať rýchly progres už pri vynaložení menšej snahy. Dnes sa v angličtine cítim doma, dokážem prerozprávať takmer plynule celú hodinu. Po hodine dostanem e-mail so slovíčkami, ktoré ma Simonka ďalšiu hodinu preskúša. Týmto štýlom sa moja slovná zásoba rýchlo rozširuje. Do toho gramatika a človek má zrazu radosť sám zo seba. Túto dámu odporúčam všetkými desiatimi 😊

Filip O.

Filip O.

3 odučené lekcie

Velmi odporucam, Simona je proficka, ktora vsetko ochotne vysvetli, clovek sa pri nej nemusi hanbit rozpravat, je trpezliva a empaticka, navyse sa s nou dobre komunikuje o roznych temach takze cloveka obohati okrem anglictiny aj o ine temy. Vzdy sa na jej hodiny tesim.

Jana Z.

Jana Z.

2 odučené lekcie

Hodiny anglictiny so Simonkou su pre mna prinosom. Ocenujem je skusenosti, schopnost sklbit odbornu vyucbu s potrebami studentov. Zameria sa na nedostatky, ci uz v gramatike, slovnej zasobe a sustredime sa na zlepsenie v danej oblasti. Hodiny su pestre, Simonka je precizna, priatelska, flexibilna, ma vyborny vseobecny prehlad, cize mozme diskutovat na rozne temy, som velmi spokojna, odporucam ju!!

Fotky a certifikáty