Michal K.

Michal K.

Odpovedá do 10 hodín, na 70% správ
70% 10 hod
Prijíma študentov

Michal K.

Prijíma študentov

Doučovanie z matematiky, informatiky či fyziky

Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študent vysokej školy, konkrétne Fakulty riadenia a informatiky na Univerzite v Žiline. Už dlhú dobu doučujem predmety matematika, fyzika a informatika, taktiež som pripravoval aj na maturitu. Výsledky doučovania boli vždy pozitívne. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať.

Taktiež ponúkam výuku programovania Arduina a ESP32.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Monika T.

Monika T.

Neoverená referencia

Už po absolvovaní pár doučovaní môžem povedať,že som som veľmi spokojná. Výborný zodpovedný prístup. Témy, ktoré mi robili problém som na základe vysvetlenia dokázala rýchlo pochopiť. Navyše rýchle a bezproblémové jednanie. V každom smere môžem len doporučiť.

Tadeáš K.

Tadeáš K.

Neoverená referencia

Super chalan, jednoducho a rýchlo vysvetlil čo bolo treba. Komunikatívny a trpezlivý, odporúčam. 100% spokojnosť.

Tímea V.

Tímea V.

Neoverená referencia

Veľmi príjemný chalan, všetko mi vysvetlil tak ako som potrebovala. Zrozumiteľne, rýchlo. Perfektná komunikácia odporúčam 10/10.

Daniel M.

Daniel M.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť!!! Michal doučoval syna z matematiky a fyziky, vďaka čomu úspešne postúpil do ďalšieho ročníka! Oceňujem výbornú komunikáciu, zodpovedný a veľmi profesionálny prístup k doučovaniu. Vďaka precízne pripraveným prezentáciám a logickému vysvetleniu syn jednoduchšie zvládol problematické učivá. Určite ho využijeme opäť, pokiaľ to bude nutné a jednoznačne Michala všetkým odporúčame!

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michal K.

Program C

Vedel by niekto vysvetliť nasledujúci program? Má vypísať printf, do ktorého zadáte počet reálnych čísel na vypísanie, napr. (3) Zadajte 1. Zadajte 2. Zadajte 3. potom pokračujú ďalšie príkazy. Keď som odstránil tie príkazy pod tým, nechce mi to už…