Monika Č.

Monika Č.

Odpovedá do 8 hodín, na 60% správ
60% 8 hod
Prijíma študentov

Monika Č.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som absolventkou VŠ, študovala som anglický jazyk a kultúra v odbornej komunikácii na UCM v Trnave. Výučbe angličtiny sa venujem už 8 rokov ako lektorka. Svoju prácu mám veľmi rada, najmä keď vidím pokroky u svojich študentov a že ich angličtina baví :)!
Odovzdávanie vedomostí študentom ktorí ich vedia ďalej zúročiť vo svoj prospech je to, čo mám na svojej práci najradšej!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Eleonora L.

Eleonora L.

Neoverená referencia

Ak hľadáte niekoho kto by Vám mal pomôcť s doučovaním určite neváhajte a kontaktujte slečnu Moniku môžeme ju vrelo odporučiť. Oceňujeme jej profesionálny prístup a ochotu vysvetliť poradiť. Pre nás sú hodiny s ňou oddych, ktorý prináša svoje výsledky a za to jej patrí veľká vďaka.

Lukáš E.

Lukáš E.

Neoverená referencia

S hodinami a výukou slečny Moniky som veľmi spokojný. Môžem každému len odporučiť. Je veľmi milá a vždy pripravená na hodinu. Snaží sa vždycky maximálne prispôsobiť potrebám študenta. Je ochotná pomôcť a vysvetliť akýkoľvek problém, alebo tému. Obmieňanie tém znamená, že študent sa môže tešiť na každú výukovú hodinu, na ktorej nikdy nie je nuda.

Patrícia M.

Patrícia M.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná. Vždy príjemné, priateľské správanie. Hodiny boli skvelá zábava, učenie a oddych. Profesionalita zo strany doučovateľky, ochota pomôcť, poradiť, naučiť, vysvetliť. Určite ak hľadáte, tak odporúčam. Za mňa - využijem aj v budúcnosti.