Dávid M.

Dávid M.

Odpovedá do 5 hodín, na 70% správ
70% 5 hod
Prijíma študentov

Dávid M.

Prijíma študentov

Gramatika, konverzácie, cvičenia ... pripravím Ťa na čokoľvek v anglickom a nemeckom jazyku!

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave na Fakulte aplikovaných jazykov so zameraním na anglický a nemecký jazyk. Pred rokom som úspešne absolvoval štátne skúšky z angličtiny a nemčiny - rok som študoval v nemecku na Technische Universität Dresden a RWTH Aachen. V súčasnosti pracujem ako jazykový lektor v dvoch jazykových školách, popri ktorých mám čas aj na takúto možnosť doučovania. Mojou prioritou je odbúranie strachu z hovorenia v cudzom jazyku, naučenie gramatiky a v podstate príprava na čokoľvek si študent stanoví za cieľ. Chceš o mne vedieť viac? Kľudne mi napíš a určite sa akosi dohodneme :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Martina L.

Martina L.

Neoverená referencia

Dlho som hľadala dobrého učiteľa angličtiny a konečne som našla takého učiteľa, ktorý mi gramatiku vysvetlí ako treba a poriadne všetko precvičí, motivuje ma rozprávať a hlavne myslieť rýchlejšie v angličtine a bez hanbenia a akéhokoľvek strachu. S Dávidom som veľmi spokojná, má chuť učiť a vzdelávať ľudí, má veľkú trpezlivosť a ochotu.

Miroslava M.

Miroslava M.

Neoverená referencia

Dávid je skvelý učiteľ, je vidieť, že ho štúdium jazykov veľmi baví. Vždy chodí na hodinu pripravený, so zaujímavými témami a nikdy mu nechýba pozitívna nálada a úsmev na tvári. Doučuje ma dva mesiace a už vidím na sebe progres. Využívam angličtinu v práci denne a konečne komunikujem bez strachu. Či ide o gramatiku alebo výslovnosť, nemá problém reagovať na hocijaké moje otázky.

Fotky a certifikáty