Samuel A.

Samuel A.

Odpovedá v priemere do 10 hodín.
10 hod

Samuel A.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som konzultantom pre uchádzačov pre štúdium v zahraničí pre Oxbridge Admissions a študujem Komparatívnu literatúru a Antické a archeologické štúdia v Spojenom Kráľovstve, v Anglicku. Zároveň som aj fakultný Academic Peer Mentor, čiže priebežne pracujem s mladšími študentmi na mojej univerzite a pomáham im s písaním esejí a inými study skills.

Ponúkam doučovanie angličtiny a konverzácie, respektíve doučovanie angličtiny formou konverzácií.

Cenovo sa pohybujem na 8-10 eur na hodinu, čo považujem za veľmi rozumnú cenu, keďže hodiny pripravujem svedomito a prispôsobujem ich každému zvlášť.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Dominika S.

Dominika S.

Neoverená referencia

Samuel ma začal doučovať, keď som potrebovala pripraviť na prijímacie skúšky. Musím povedať, že lepšieho učiteľa som si ani nemohla vybrať. Dokonale ma pripravil na prijímacie skúšky a počas hodín som sa naučila omnoho viac ako kedykoľvek predtým v škole. Či už v rámci gramatiky alebo konverzácií. Som rada, že som si vtedy vybrala práve jeho. Je výborný učiteľ a úžasný človek. :)

Ema I.

Ema I.

Neoverená referencia

Samuel doučuje angličtinu moju dcéru, siedmačku na základnej škole, od októbra. Napriek tomu, že má málo voľného času si vždy našiel čas, keď mala pred písomkou, aby si s ňou aspoň na polhodinu zopakoval učivo. Na prvej hodine zistil jej úroveň, čo jej je nejasné, jednoducho vysvetlil gramatiku, opravil výslovnosti niektorých slov a dal jej domácu úlohu, ktorú moja dcéra chcela vypracovať hneď ako odišiel (čo je pri mojom dieťati takmer zázrak). Po hodine mne vysvetlil zaujímavé fakty o angličtine a ako je dôležité aby dieťa v angličtine počúvalo, aby čítalo. Teraz, po tých pár mesiacoch dcéra číta prvú knihu po anglicky (Harry Potter, ťažký oriešok) a známky sa jej postupne zlepšili k dvojkám a jednotkám, i keď predtým bola trojkárka.

Šimon P.

Šimon P.

Neoverená referencia

Samo ma doučuje už pol roka v anglickom a slovenskom jazyku a na mojom vysvedčení to je vidieť. Mal som vždy dvojky a teraz v devine na polroka zo slovenčiny aj angličtiny jednotky. Vie o čom hovorí, naučil ma ako správne vyslovovať anglické hlásky a keďže ja nemám rád britskú výslovnosť, tak mi popri tej dával i americké alternatívy výslovnosti, čo mi príde jednoduchšie. Určite ho odporúčam, pretože vysvetľuje jednoducho a jasne i to, čomu som na hodinách nerozumel. Rozumiem tiež lepšie vlogerom, ktorých followujem a už sa nebojím speakovať, pretože viem, že sa nemusím rozprávania báť.

Fotky a certifikáty