Timotej B.

Timotej B.

Odpovedá do 28 hodín, na 50% správ
50% 28 hod

Timotej B.

Nemecký jazyk-vysvetliť jednoducho a hlavne zrozumiteľne

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, študujem na Univerzite Komenského odbor Učiteľstvo nemeckého jazyka a literatúry. Momentálne ukončujem druhý ročník a doučovaniu sa venujem aktívne celý čas hlavne z dôvodu, že to neberiem ako prácu ale ako veľkú záľubu. Popri štúdiu som už stihol absolvovať veľa školení, kurzov a projektov, pri ktorých som mal možnosť získať bohaté skúsenosti, ktoré následne prenášam do praxe. Snažím sa hlavne vyhýbať monotónnym cvičeniam a spraviť pre žiaka každú hodinu čo najviac interaktívnu, aby si žiak dokázal stále udržať motiváciu a chuť sa posúvať ďalej v nemeckom jazyku. Na výučbu používam hlavne najnovšie učebnice od vydavateľstva Hueber Momente, ktoré sú stavané na všetky aspekty potrebné pri učení cudzieho jazyka, takže aj keď budeme pracovať s učebnicami, tak uvidíte, že aj v nich sa dá nájsť veľa zaujímavých tém a úloh. Tak sa nebojte a napíšte mi a ak máte akékoľvek otázky/požiadavky, tak rád odpoviem a poradím! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Jozef D.

Jozef D.

Neoverená referencia

Podľa mňa super učiteľ. Nebazíruje na gramatických nuansách ale chce aby sme sa vedeli dohovoriť a vyjadriť svoju myšlienku. Musím pochváliť aj jeho kreativitu vo vymýšľaní rôznych úloh a cvičení. :)

Ján D.

Ján D.

Neoverená referencia

Učím sa s Timom cca jeden rok Nemčinu formou Online vyučovania. Hodiny sú s ním zaujímave , zábavné a veľmi užitočné . Je ochotný a veľmi trpezlivý .

Zuzana I.

Zuzana I.

Neoverená referencia

Timo má veľmi pozitívny prístup, trpezlivosť, ochotu a hlavne,chuť naučiť a podeliť sa o všetky tipy a triky, ako si veci zapamatať, zjednodušiť a mať chuť sa učiť jazyk ďalej. Za mňa super!

Viliam M.

Viliam M.

Neoverená referencia

Za mňa super, možem odporúčiť každému, pozitívne nastavený človek, plný energie a úsilia,

Michal K.

Michal K.

Neoverená referencia

S Timom som sa počas 10 lekcií naučil viac ako som sa za 4 roky naučil na Gymnáziu. Všetko krásne vysvetlí, je ochotný, trpezlivý, plný energie a entuziazmu a je vidno, že ho nemčina veľmi baví :) Určite odporúčam!!!