Lubos H.

Lubos H.

Odpovedá do 7 hodín, na 80% správ
80% 7 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lubos H.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Profesionalna anglictina na dosah ruky

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Pracujem ako prekladatel a tlmocnik zo slovenciny do anglictiny. Vyrastol som na Slovensku ale vacsinu zivota som prezil v Australii a tak mam trochu australsky prizvuk. Ponukam konverzacnu anglictinu predovsetkym pre tych ktori sa potrebuju dostat na vyssiu uroven v konverzacii s ich obchodnymi partnermi alebo sa pripravuju na prezentacie v zahranici ci uz na komercnom alebo akademickom poli.
Moja sadzba je 15 EUR na hodinu alebo balik 5 hodin za 65.
Ak chcete usetrit ponukam skupinove konverzacie pre troch - sadzba je polovicna ale treba predplatit na vybrany den a cas.

Moja metodologia individualnej vyucby je pouzivat slovencinu len pocas prvej lekcie, ked prehodnotim Tvoje doterajsie poznatky a dohodneme sa na tom co ocakavas a na aku uroven sa chces dostat v stanovenom case. Po prvej lekcii hovorime uz len po anglicky, co povazujem za najlepsiu metodu rychle sa naucit konverzovat.
__________________________________________________________

I am a professional translator and interpreter, I have lived in Australia most of my life, and worked as a teacher and communicator. My expertise is in vocational education and training as well as IT, sustainability, business, marketing, travel, and tourism.
My courses can be tailored to individuals that need to take their command of English to the next level in order to succeed in their businesses or leadership positions. I can also create specific programs for corporations with staff that needs English in daily contact with their customers - I have special offers for hospitality, tourism, travel agencies, transport companies, etc.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Ponukam skusobnu lekciu skupinovej konverzacie. Prihlas sa a ozvem sa s casom a datumom. Kedze som v Australii cas moze byt kvoli casovemu posunutiu len v dopoludnajsich hodinach.

Zadarmo / 50 min
Štandardná lekcia

17 € / 55 min
Anglictina - skupinova konverzacia pre troch

V skupinovej konverzacii sa zdokonalis lepsie nielen jazykovo ale aj co sa tyka spolocenskeho pouzitia jazyka. V dennom styku, hlavne ak je to profesionalne, je treba si cvicit konverzacne schopnosti tak aby rec neviazla. Pokryjeme bezne temy a podla potreby aj specializovane.

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Dominika B.

Dominika B.

Neoverená referencia

Veľká ochota pomôcť pri preklade textu :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lubos H.

Doučovanie

Ahoj, ponúkam doučovanie anglického jazyka a aj chémie. Mám skúsenosti s doučovanim oboch predmetov. Som spoľahlivá a ústretová aj čo sa týka ceny. Neváhaj a ozvi sa.

Lubos H.

preklad textu

Dobrý deň, bol by niekto ochotný mi tento kúsok textu preložiť zadarmo? Ďakujem.