Adam H.

Adam H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 75% správ
75% 1 hod
Prijíma študentov

Adam H.

Prijíma študentov

Lekcie nemeckého jazyka pre začiatočníkov ako aj pokročilých. Príprava na jazykové skúšky.

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Som kvalifikovaným učiteľom nemeckého jazyka, s nemčinou mám skúsenosti odborné ako aj z bežného každodenného života, študoval som ju na vysokej škole, ktorú som z časti absolvoval v Nemecku a Rakúsku a okrem toho príležitostne pracujem ako tlmočník vo firmách priamo v Nemecku.

Učeniu nemeckého jazyka sa venujem na plný úväzok, som lektorom Rakúskeho inštitútu ako aj certifikovaným lektorom Rakúskeho integračného fondu.
Zakladám si na systematickom vedeniu hodín, s uvedením do témy, vytýčením si cieľov a uvádzaním naučených poznatkov priamo do praxe cvičením si ústneho ako aj písomného prejavu. Hodiny koncipujem interaktívne, prispôsobujem sa individuálnym potrebám a nárokom žiaka za využívania čo najpestrejšej škály autentických materiálov.

Mám skúsenosti s úplnými začiatočníkmi, ako aj pokročilými, s konverzačnými kurzmi či kurzmi zameranými napríklad na obchodnú / profesnú nemčinu.
Okrem toho sa venujem aj príprave na skúšky jazykových certifikátov až po úroveň C1, sám som licencovaným skúšajúcim rakúskeho jazykového diplomu – ÖSD.

Prvé – zoznamovacie stretnutie v dĺžke cca 20 - 30 min. je u mňa bezplatné, definujeme si na nej len očakávania, požiadavky a určíme si ciele.

Budem rád, ak ma oslovíte a verím, že si nájdeme spoločnú cestu k zdokonaľovaniu si nemeckého jazyka.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Fotky a certifikáty