Ivana G.

Ivana G.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod

Ivana G.

Angličtina s lektorkou Ivanou

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

V skratke o mne:

Štyri roky som pracovala ako lektorka v jazykovej škole v Bratislave, kde som učila akreditovanými metódami pre deti, tínedžerov aj dospelých. Aktuále pracujem v jazykovej škole v Leviciach, kde taktiež vyučujeme pomocou overenej metodiky. Mimo toho študujem v angličtine na Univerzite Komenského (odbor európske štúdiá), mám Cambridge certifikát úroveň C1 a po absolvovaní bilingválneho gymnázia som získala štátnu jazykovú skúšku, tiež z angličtiny.


Moje skúsenosti s angličtinou a s výučbou ako takou:

Maturovala som na Bilingválnom gymnáziu, kde som získala štátnu jazykovú skúšku (B2) a tiež odbornú jazykovú skúšku z prekladu (C1). Vyučovanie bolo v anglickom jazyku.

V roku 2020 som ukončila vysokoškolské štúdium na Univerzite Komenského odbor európske štúdiá. Celé VŠ štúdium bolo v anglickom jazyku.

Pracovala som ako lektorka v jazykovej škole v Bratislave, kde som učila akreditovanými metódami. Dospelých, študentov a žiakov som vyučovala priamou metódou (Direct Method).
Vďaka Direct Method sa študent učí jazyk prirodzenou cestou - najprv počúva, potom opakuje a rozpráva, a následne sa učí cítať a písať. Výhody metódy sú 1) dôraz na rozprávanie - prirodzená komunikácia už od prvej hodiny, 2) aktívne využitie novej slovnej zásoby a gramatiky v konverzácii, 3) dynamika - neustála interakcia medzi študentom a učitelom. Keďže som školená na danú metódu, som naučená mať prirodzené tempo počas hodiny, držať študenta v strehu a zaujať ho aktuálnymi témami či slovnou zásobou. Prvky tejto metódy využívam aj pri doučovaní. Zároveň mám zásobáreň rôznych komunikačných hier a aktivít, vďaka ktorým sa hodiny nie len oživia ale študenti si vyskúšajú aj využitie jazyka v uvoľnenej forme t.j. mimo štrukturovanej hodiny.

Aktuálne pracujem ako lektorka v jazykovej škole v Leviciach, kde taktiež ako v Bratislave učím anglický jazyk priamou metódou (Direct Method).

P.s.: Prvá resp. "nultá" hodina zdarma. Na nultej hodine sa predstavíme, upresníme si požiadavky/očakávania a ja vám tak prispôsobím doučovanie na mieru (na základe vašich vedomostí a potrieb).

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ivana G.

preklad textu

Dobrý deň, je tento preklad správny alebo by bolo treba tam niečo zmeniť? Ďakujem za každú radu. Mnoho hier nepotrebuje príbeh, ale v adventúrach je príbeh skutočným dôvodom, prečo ľudia hrajú. Tento žáner hry nie je obmedzený len lietaním, streľbou alebo velením vojakov v bitke – nie je…

Ivana G.

Passive : advanced structures

Prosím mohol by mi niekto vysvetliť passive advanced structures. Ďakujem