Zsóka D.

Mgr. Zsóka D.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod
Prijíma študentov

Zsóka D.

Prijíma študentov

Kvalitné doučovanie

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Volám sa Mgr. Zsóka Döményová. Mám 32 rokov. Som absolventka Pedagogickej Fakulty Univerzity Komenského v Bratislave kde som študovala na Katedre Anglického jazyk a literatúry. Ponúkam súkromné hodiny Angličtiny osobne ale aj online. Doučujem žiakov základných aj stredných škôl, dospelých, ale aj deti z materských škôl, začiatočníkov aj mierne pokročilých. So vzdelávaním mám viac- ročné skúsenosti od študentov až po dôchodcov. Rada by som Vám pomohla pri hocijakých ťažkostiach s jazykom ( komunikácia, príprava na maturitu, domace úlohy ...) . Ak by ste mali záujem alebo chuť naučiť sa po anglicky, neváhajte prosím kontaktovať. Budem sa tešiť na Vás.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zuzana N.

Zuzana N.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná,teším sa na hodiny:)

Tünde B.

Tünde B.

Neoverená referencia

Nagyon kedves. Szeretem az òràit mert minden òràra valami ùjdonsàggal kèszül. Jòl felkèszìt a dolgozatokra. Nagyon meg vagyok vele elègedve .

Andrea P.

Andrea P.

Neoverená referencia

Veľmi milá a ochotná. Veľa vecí ma naučila a páči sa mi metóda jej vyučovanie. Netlačí na typickú školskú výuku, ale na každú hodinu si pripraví novú tému. Som rada, že som ju oslovila, resp. spýtala na doučovanie. Prvá taká učiteľka na kt. hodiny sa teším :)

Klaudia C.

Klaudia C.

Neoverená referencia

Je veľmi milá, a veľmi dobre učí. Veľa vecí ma naučila. Dobre ma pripravila na maturity. Výborne vysvetluje. Som veľmi ale veľmi spokojná.

Fotky a certifikáty