Mária U.

Mária U.

Odpovedá do 38 hodín, na 80% správ
80% 38 hod

Mária U.

Speak & sprechen :-)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Blogy

Popis

Zdravím všetkých záujemcov o štúdium jazykov!

Učenie (sa) jazykov je skvelá vec. Je to proces neustáleho objavovania a osvojovania si nielen slovnej zásoby, gramatiky, výslovnosti, ale aj nového pohľadu na svet očami kultúry, ktorej jazyk študujeme.
Toľko filozofický úvod, dovoľte mi povedať niečo o mne: pracujem ako učiteľka na základnej škole, priamo v práci teda prichádzam do kontaktu s vekovou kategóriou 10 - 15 rokov, ktorej sa snažím vštepovať ak nie lásku, tak aspoň sympatie k štúdiu jazykov.
Súkromným doučovaniam sa mimo doučma.sk venujem už od mojich vysokoškolských čias, doučovala som aj stredoškolákov, maturantov a dospelých. Doučovania robím na mieru podľa požiadaviek a potrieb konkrétneho človeka. Zameriavame sa najčastejšie na zlepšovanie funkčných komunikačných schopností, ako aj na na problematické aspekty gramatiky a výslovnosti. Pritom trénujeme aj receptívne (počúvanie a čítanie s porozumením) a produktívne (rozprávanie, písanie) zručnosti.

V prípade potreby viem preukázať referencie od rodičov/žiakov, s ktorými som spolupracovala/spolupracujem (nie sú registrovaní na doučma.sk), prípadne sa viem preukázať mojím diplomom a vysvedčením o štátnej skúške na úrovni C2 (sem to fotiť nejdem, sú to citlivé dokumenty, ktoré podľa mňa nemajú čo robiť na webe).

Môžete využiť aj priamy kontakt (rýchlejšie odpoviem): mail: *****@***
alebo tel. č. ********

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Ján M.

Ján M.

Neoverená referencia

Slečna Mária pomáhala našej dcére s angličtinou odkedy sme už so ženou nestačili šiestackej angličtine :) Chodila na hodiny nachystaná, používala vlastné materiály, nechavala našej dcére Vaneske nejaký pracovný list z ktorého sa potom dalo opakivať na hodiny v škole. Na našej dcére tak trochu praxovala ale Vanes sa na hodiny s ňou tešila a všimli sme si aj neskôr na dovolenke že sa nebála objednať sebe a potom aj nám po anglicky. A pani učiteľka v škole sa čudovala,,pýtala sa či sme Vanesku dali do jazykovky. Ďalší rok učila aj mladšieho syna- takisto sme boli spokojný. Oceňujeme trpezlivý prístup k deťom. Držíme palce a ďakujeme! Ján a Iveta M.

Blogy (1)

Učebné štýly

Medzi trendy vo vyučovaní nielen jazykov, ale aj iných školských predmetov, patrí učenie (sa) podľa učebného štýlu. Ide skrátka o to, ako sa konkrétnemu dieťaťu, tínedžerovi či dospelému najľahšie…