Branislav K.

Branislav K.

Odpovedá do 48 hodín, na 17% správ
17% 48 hod+

Branislav K.

Pripravím ťa na monitor. Doučujem matematiku pre ZŠ, SŠ a nemčinu do úrovne B2 v Poprade aj Oravskej Lesnej.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj,
volám sa Braňo. Som študentom nemeckého bilingválneho gymnázia v Poprade. Bývam v Oravskej Lesnej a mám 16 rokov, čo je mojou výhodou. Dokážem lepšie pochopiť, čomu v matematike(nemčine) nerozumieš a prečo je to také ťažké. Chvália si ma kamaráti, ktorým som takisto pomohol k lepším výsledkom.
Rád by som bol osobou, ktorá ti pomôže mať či už skvelý monitor, alebo lepšie známky z hociktorého predmetu (všetky predmety ovládam skvelo, ale matematiku a nemčinu bezkonkurenčne dobre)

Od malička rozprávam po nemecly, ale okrem toho som na škole absolvoval vyše 800 hodín nemeckého jazyka plus som spravil jazykový kurz na úrivni B2. Môj doteraz najväčší úspech bolo 8. miesto na celoštátnom kole olympiády z nemeckého jazyka.
Matematike sa venujem aktívne formou korešpondenčných seminárov a olympiády. Za najväčší úspech považujem viacnásobnú účasť na sústredeniach pre 30 najlepších riešiteľov na Slovensku.

Vzhľadom na momentálnu situáciu (ale aj za bežných okolností) som ochotný doručiť ťa aj cez internet cez tebou preferovaný platformu.

Toto ma robí dobrou voľbou pre teba.

Teším sa na tvoje zlepšenie výsledkov :)
Braňo

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Branislav K.

Vypočítaj povrch jedného zo stĺpov v chráme

Stĺp má tvar pravidelného šesťbokého hranola. Jeho podstava je tvorená šiestimi zhodnými rovnostrannými trojuholníkmi. Dĺžka strany trojuholníka je 0,5 m. Výška na túto stranu je 0,43 m. Výška hranola je 2,5 m.