Silvia G.

Silvia G.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod
Prijíma študentov

Silvia G.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny v prírode alebo pri výberovej káve. Mmm, to chceš!

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Milujem jazyky a milujem ich nielen používať, ale aj učiť.
Nie každý ma na jazyky talent, ale každý sa vie dostať na pokročilú úroveň pri dobrom prístupe a motivácii. Na našich hodinách sa budeme rozprávať o témach, ktoré Ťa zaujímajú, nebudeme nudne otáčať strany učebnice, ale zakaždým pripravím cvičenia a materiály Tebe na mieru. Dáme si pri tom dobrú kávu alebo čaj, posedíme v parku na deke ... Môžeme mať čisto biznis vzťah, ale môžeme sa stať aj dobrými priateľmi. Všetko bude záležať od Tvojho nastavenia a otvorenosti mysle.

Mimo súkromného doučovania mám skúsenosti aj s učením v jazykových školách, kde je ma možné nájsť aj v týchto dňoch.
Pravda je taká, že nie som fanúšikom online vyučovania - osobné stretnutie má oveľa väčšiu hodnotu a údernosť.

Budem sa tešiť na Tvoju správu, see you later!

______________________________________________________________
Čo sa týka slovenského jazyka - mám vyštudovanú žurnalistiku, a preto ako správny grammar nazi poradím a pomôžem, kde sa len bude dať. Cudzincov učím slovenčinu cez angličtinu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Po viacerých zlých skúsenostiach s doučovateľkami, keď už som neveril, že je možné nájsť serióznu doučovateľku, ktorej nebude chýbať vľúdny a ľudský prístup, ktorý by podľa môjho skromného názoru mala každá pani učiteľka mať, som našiel Silvinku. Silvia je ako učiteľka mimoriadne trpezlivá, učivo vysvetľuje trpezlivo a do hĺbky, jej hodiny sú starostlivo pripravené a vyučovanie má hlavu aj pätu. Inak povedané, hodiny sú vedené podľa vyučovacieho plánu. Pri Silvinke nie je potrebné kupovať knihy (tí, čo vystriedali viacerých doučovateľov to ocenia, nakoľko mnohí učia z učebníc a na konci sa vám vytvorí zbierka). Materiály na hodiny Vám vždy poskytne a nikdy nemá problém preberať látku opakovane a učivo dovysvetliť.