Alica U.

Alica U.

Odpovedá do 6 hodín, na 70% správ
70% 6 hod

Alica U.

Nauč sa milovať angličtinu s Callan method prvá hodina zdarma

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Volám sa Alica a milujem jazyky. Mám rada ľudský prístup, kedy je oveľa dôležitejšie, aby to človeka bavilo a naozaj to pochopil, než dodržanie tempa. Venujem sa priamej metode, ktorá je určená hlavne pre ľudí, ktorí sa potrebuju v angličtine rozhovoriť. Študijné materiály rada poskytnem. Čas, ktorý človek strávi učením by mal byť naplnený smiechom, potešením a v neposlednom rade disciplínou. Či sa to dá skĺbiť? Vyskúšaj ma!
Doučujem žiakov zš, sš klasickou metódou a venujem sa zároveň Callan metóde.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Monika C.

Monika C.

Neoverená referencia

Alica je fantastická lektorka, veľmi hravá a kreatívna. Vie motivovať aj zrozumiteľne vysvetľovať. Hodiny s ňou letia veľmi rýchlo. Je veľmi prijímajúca preto sa mi podarilo zahodiť strach z rozprávania. Vrelo odporúčam lekcie s ňou :)

Ivana F.

Ivana F.

Neoverená referencia

Alica je veľmi milá, simpatická, trpezlivá a skvelá v doučovaní. Vždy rada poradí a pomôže. Táto metóda výučby ma síce na začiatku trochu vystrašila ale hneď po prvej hodine všetok stres opadol. Vrelo odporúčam.

Deleted-75a5cc D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

výborná učiteľka angličtiny, veľmi trpezlivá a dôsledná, pekne a jasne vysvetli, keď niečo nie je jasné, po pár hodinách som cítila na sebe pokroky, vrelo odporúčam

Michal K.

Michal K.

Neoverená referencia

Chcem poďakovať Alice za veľmi kvalitné hodiny angličtiny. Práca s ňou len radosť. Odporúčam každému!

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Alica U.

Podstatné mená

Dobrý deň mohli by ste mi pomôcť s týmito otázkami? Veľmi pekne ďakujem.

Alica U.

suvetie

Urč súvetia ( priraďovacie , podraďovacie) napr. Podradovacie súvetie s VV prisudkovpu, priradovacie súvetie stupňovanie atd..) 1.Občas už ani nevedel, kto sú tie dve bytosti v jeho byte. 2. Vo štvrtok priniesol prácu hotovú, ba dokonca aj ponúkol ďalšiu výpomoc. 3. Buď zostane na celý týždeň,…