Katarína Š. Overená identita

Katarína Š.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Katarína Š.

Prijíma študentov

Najlepšia príprava na talentové skúšky, individuálne konzultácie, vedenie počas tvorby pre žiakov, študentov a pracujúcich v Bratislave.

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

❤️ Som mladá, veľmi citlivá, komunikatívna, zodpovedná učiteľka, ktorá viac ako štyri roky vyučovala na strednej umeleckej škole v Bratislave. Žiakom a mojim študentom dokážem odovzdať veľmi hodnotné, praxou overené informácie, ktoré som nadobudla počas 25 rokov v oblasti výtvarného umenia.

💚 Mám skúsenosti s vyučovaním predmetov výtvarná príprava (študenti na tomto predmete rozvíjajú svoje zručnosti v kresbe, línii, farbe, v maľbe, ... zároveň sa zoznamujú s dielami a významnými autormi výtvarného umenia), fotografia (teória a prax), navrhovanie odevov.

🧡 Na vysokej škole som vyštudovala odbor Animácia výtvarného umenia a tiež odbor Pedagogika výtvarného umenia. Taktiež mám skúsenosti s odevným dizajnom, ktorý som vyštudovala v rámci strednej školy.

🩷 Mám veľké skúsenosti s doučovaním a prípravou študentov na talentové skúšky, pričom sa zameriavam na individuálny prístup, ktorý mnohým absolventom pomohol uspieť na prijímacích pohovoroch na stredných a vysokých školách s umeleckým zameraním.

💜 V súčasnosti sa venujem tvorbe závesných obrazov, tiež nástenným maľbám, ručnej maľbe na textil, osobnému rozvoju a arteterapií.

💛 Moje najväčšie dary sú:

🥰 transformácia
🥰 rast
🥰 nové začiatky
🥰 poriadok
🥰 pracovitosť

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Lena B.

Lena B.

Neoverená referencia

S Katkou sme začali spolupracovať pred dvomi rokmi. Moja dcéra Emily prežívala turbulentné obdobie života v škole a prejavovalo sa to aj v jej naladení doma. Nebavilo ju nič, hoci navštevovala ZUŠku výtvarný odbor. Prostredníctvom priateľky som dostala echo, že arteterapia s Katkou by dcérku mohla nakopnúť. Už po prvom stretnutí som vnímala zmeny v správaní. Ľudské slovo má veľký vplyv a to správne volené slovo u dospievajúceho - zásadný. Dcéra začala sama od seba vyvíjať aktivitu, maľovala už aj doma a tešila sa na každé stretnutie s Katkou. Umenie sa nedá siliť, a to Katka ovláda. Pomaly, ako ťahmi štetca ťahá krehkého človiečika a cielene ho navádza. Rôzne techniky, vľúdne slová a pokojná atmosféra vrátili dcérke opäť chuť tvoriť. Katka otvára svet všetkým malým aj veľkým umelcov. Sme vďační, že mohla sprevádzať Emily . Tešíme sa na Katkinu ďalšiu vernisáž.

Žanet T.

Žanet T.

Neoverená referencia

S Katkou je vždy možné sa dohodnúť na čase aj dĺžke doučovania. Niekedy dcéra nevie prísť v dohodnutý čas a aj vtedy je možné sa s ňou priateľsky dohodnúť na iný čas doučovania. Dcérka sa pripravuje s Katkou na prijmačky na strednú školu, je si neistá a nesebavedomá vo výtvarnom umení. Katka jej pomáha zvedomiť svoju istotu a zároveň s doučovaním dodáva sebavedomie. Už po prvej lekcii, ktorá bola pre dcérku nesmierne dôležitá, nakoľko dostala povzbudenie do svojej tvorby sme vedeli, že vnímavá povaha Katky je presne to čo dcérka potrebuje. Pomaly sa rozvinúť v umení nenásilným spôsobom a zároveň si byť istá vo svojej vlastnej tvorbe. Katka je jedna z mála učiteliek, ktoré vidia aj pod povrch a snažia sa učiteľsky pôsobiť aj do hĺbky doučovania a nielen povrchne odviesť zaplatenú prácu.

Ľubica S.

Ľubica S.

Neoverená referencia

Dcéra absolvovala prvú lekciu, ktorú pani Šeďová svojvoľne natiahla na 2 hodiny, za ktoré si zaúčtovala 50 eur. Prvá konzultácia bola žiaľ stratou času a peňazí. Plno motivačných rečí, ale žiadna konkrétna pomoc a rada. Našťastie sme tu našli iného kvalifikovaného doučovateľa, kde to "fičí" od prvej lekcie. Má navyše lepšiu kvalifikáciu, skúsenosti a aj nižšiu cenu. Pani Šeďovú nemôžem ako doučovateľa odporúčať, je síce milá, ale príprava na prijímačky je o niečom inom ako motivačných citátoch.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Katka je velmi mila, uzasne chapava, s ludskym pristupom, moju dceru Basku pripravovala na talentove skusky na strednu umelecku skolu 8 mesiacov. Naucila ju kresbu zatisia, kolaz, teoriu farieb, pracovat s uhlikom a s inymi pomockami… hovorili o umeleckych styloch a umelcoch….Povzbudila ju verit si, hovorit o jej kresbach. Podporila jej osobity styl a prejav. Barborka bola prijata na umelecku skolu a talentove skusky dopadli na 1 :-). Dakujeme za podporu a vedenie.

Adam P.

Adam P.

Neoverená referencia

Doučovania s Katkou som využíval necelé 2 roky. Zo začiatku iba ako doučovanie (fiurálne kreslenie, fashion sketches a iné techniky a trochu aj z art history), neskôr mi Katka pomohla s konzuláciami na príjmacie skúšky na design v Dánsku, kam som sa s jej pomocou úspešne dostal. Katka je veľmi priateľská, vždy sme sa veľmi lahko dohodli na čase doučovania, či už osobne, alebo online.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína Š.

V akom programe to urobit

Neviem domacu ulohu,ako nato