Sára R.

Sára R.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod

Sára R.

Efektívne a intenzívne doučovanie francúzskeho a anglického jazyka na viacerých úrovniach, slovenského jazyka ako aj príprava na prijímacie skúšky

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Sára a som absolventkou bilingválnej sekcie vo francúzskom jazyku v Bratislave a taktiež som držiteľkou diplomu DALF C1. S angličtinou a francúzštinou sa stretávam na každodennej báze , takže rada doučím akúkoľvek vekovú kategóriu či už v konverzácií, zdokonalení sa alebo v učení sa jazyka od jeho základov. Vzdelanie a ovládanie jazykov pokladám za dôležitý aspekt v dnešnej dobe a rada sa podelím o moje vedomosti a skúsenosti. Taktiež rada pomôžem deťom s prijímacími skúškami na strednú školu hlavne so slovenský jazykom, ale ak by bolo potrebné doučovanie aj z iných predmetov, rada sa prispôsobím a pomôžem. Vždy sa snažím nájsť ideálny spôsob, ktorý každému vyhovuje individuálne, pretože nie sme všetci rovnakí. Mojím cieľom je pomôcť druhým a zrušiť ideu o tom, že učenie jazyka je prioritne len drvenie sa naspamäť slovíčka a gramatiku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte a neváhajte sa ma spýtať na hocičo, v každom prípade sa Vám budem snažiť vyjsť v ústrety. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Viktória Q.

Viktória Q.

Neoverená referencia

Milá doučovateľka, super vysvetlila učivo.

Patrik H.

Patrik H.

Neoverená referencia

Super vysvetlenie danej problematiky. Trefné, jednoduché na pochopenie a zrozumiteľné vysvetlenie učiva. 100% odporúčam.