Lenka V.

Lenka V.

Odpovedá do 12 hodín, na 40% správ
40% 12 hod

Lenka V.

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučovaniu anglického jazyka sa venujem už niekoľko rokov. Pripravovala som študentov na prijímacie skúšky či maturitu. Pracujem s deťmi aj dospelými na zlepšení slovnej zásoby, komunikácie a radosti z cudzieho jazyka. Vyštudovala som študijný odbor na EF UMB v anglickom jazyku a niekoľko mesiacov strávila v USA.

Neváhajte sa ozvať, na každú otázku veľmi rada odpoviem. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Laura K.

Laura K.

Neoverená referencia

Lenka je milá, zábavná a veľmi dobrá doučovateľka.Hodiny s ňou ma nesmierne bavili a vždy som sa na ne tešila.Pripravovala ma na maturitnú skúšku z angličtiny, z ktorej som vďaka nej mala veľmi dobré výsledky.Môžem len odporúčiť.:-)

Andrea M.

Andrea M.

Neoverená referencia

Lenku ako učiteľku môžem s radosťou odporučiť. Hodiny s ňou boli plnohodnotne, náučné a príjemné. Už po pár hodinách som videla na sebe pokrok a túžbu, ktorá viedla k vyššiemu záujmu o angličtinu. Okrem toho má veľmi priateľský prístup a ochotu prispôsobiť sa presne vašim požiadavka, čo je veľké plus. Veľká spokojnosť.

Filip S.

Filip S.

Neoverená referencia

Hrava a kreatívna forma výučby, príjemný, korektný a dochvíľny prístup. Spôsob učenia ktorým Lenka doučuje, je na vysokej úrovni. Na doučovanie v jej prítomnosti sa vždy teším. Môžem len vrelo odporučiť :)

Iveta K.

Iveta K.

Neoverená referencia

Počas dvoch rokov som s Lenkou dosiahla pokrok v konverzačnej angličtine ,v ktorý som ani nedúfala :) Jednoznačne som nadobudla väčšiu suverenitu v komunikácií s klientami , ale aj v bežnej komunikácií s anglicky hovoriacimi napr. v dovolenkových destináciách . Hravá a kreatívna forma výučby nenudí a posúva hranice mojich vyjadrovacích možností tak intenzívnym tempom , ako mi vyhovuje .