Jaroslav K. Overená identita

Jaroslav K.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Jaroslav K.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Tréning nemeckého jazyka do života a praxe /Skype/Lektor v ijav/Autor

  • 5/5 (hodnotilo 21 študentov)
  • 267 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

U mňa nájdete odpoveď na otázku:

AKO NATRÉNOVAŤ NEMECKÝ JAZYK DO ŽIVOTA A PRAXE? (bez učenia slovíčok a gramatiky naspamäť)

Žil som deväť rokov vo Viedni a som presvedčený, že nemčinu nie je potrené sa učiť, ale trénovať. Dá sa natrénovať až na úroveň, ktorá zodpovedá našej potrebe, pretože ovládanie cudzieho jazyka nie je vedomosť ale schopnosť.

Len nesmieme prestať trénovať, lebo tak ako ochabne svalstvo, tak sa začne strácať aj naša úroveň cudzieho jazyka. Buď sa stávame v úrovni cudzieho jazyka lepší alebo horší. Neexistuje žiadny pevný bod.

AKO PREBIEHA TRÉNING NEMČINY?

1. Nie je dôležité len ako sa učíme ale aj čo sa učíme. V prvom kroku zasielam mnou napísaný príbeh s nahrávkou(mp3), ktorý obsahuje okolo 200 najpoužívanejších slov a tvorí niečo cez 50% nemeckého jazyka.

2.Ďalší postup je príbeh s nahrávkou(mp3), ktorý obsahuje okolo 700 najpoužívanejších slov a tvorí 70% nemeckého jazyka.

Prvé dva kroky slúžia na vytvorenie nemeckého prostredia, ktoré je takto k dispozícií 24h denne. Zároveň slúžia aj na vytvorenie veľmi dobrých základov v nemčine, ktoré sú pre každého nevyhnuté nezávisle od pracovného zamerania.

Počas tréningov zostavujem pre každého klienta individuálnu slovnú zásobu, ktorú vie integrovať do svojho života. „Deutsch für dein Leben“.

Každý potrebuje inú nemčinu v závislosti od povolania alebo životného smerovania, rovnako ako každý potrebuje inú intenzitu tréningu.

Tréningy prebiehajú cez skype.

Cenník:
AKTÍVNY TRÉNING NEMECKÉHO JAZYKA:
25€/ tréning (1 osoba/50min) + moje e-knižky
V cene je zahrnutá aj možnosť vytvorenia nahrávok z hodín od native speaker.

AKO TRÉNOVAŤ NEMECKÝ JAZYK SAMOSTATNE?
100€/ mentoring (1 osoba/90min) + moje e-knižky
Len za 90 minút sa dozvieš:
- ako si vytvárať nahrávky od native speaker z akéhokoľvek textu
- ako pracovať z najlepším online slovníkom a prekladačom
- ako používať umelú inteligenciu na tréning nemčiny
- aké materiály, knihy a stránky sú z mojich skúseností najlepšie
- ako integrovať nemčinu do svojho života, aby sa stala Tvojou súčasťou
- ďalšie rady ako zvládnuť nemčinu hravo a rýchlo na úroveň, ktorú potrebuješ

PASÍVNY TRÉNING NEMECKÉHO JAZYKA:
Zakúpenia e-knižiek samostatne: (pre vytvorenie nemeckého prostredia)
Príbeh 1 (200 najpoužívanejších slov = 50% nemeckého jazyka) = 19€
Príbeh 2 (700 najpoužívanejších slov = 50% nemeckého jazyka) = 29€
Príbeh 1 + Príbeh 2 = 39€

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Dozviete sa: - ako prebiehajú tréningy nemčiny - ako si vytvárať nahrávky od native speaker z akéhokoľvek textu - ako pracovať z najlepším online slovníkom a prekladačom - ako používať umelú inteligenciu na tréning nemčiny

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

25 € / 50 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Martin C.

Martin C.

14 odučených lekcií

Ďakujem za všetky odučené hodiny. Vyzdvihol by som pri Jaroslavovi hlavne ústretovosť, trpezlivosť a presné zamierenie na moje potreby učiť sa resp. úprava téz na mieru. Tiež by som chcel spomenúť, že som sa vždy cítil uvoľnene, čo je dôležité hlavne pre ľudí, ktorí nie sú zvyknutí hovoriť v nemčine, čo viem že býva často problém niečo povedať nahlas. :) Vybral som si Jaroslava hlavne kvôli jeho ,,description,, kde má jednoducho popísaný jeho postup práce/učenia. Všetko do bodky splnil a pracovalo sa mi s ním na mojich nemeckých začiatkoch veľmi dobre a hlavne efektívne. Tiež neopomeniem Profesionálny prístup, je vidieť, že má prehľad aj pri menej bežných výrazoch a vie pomôcť rovnako s hovorenou nemčinou ako aj profesionálnejšou, napríklad pri príprave na pohovor. Určite odporúčam. Ďakujem ešte raz. M.

Terézia L.

Terézia L.

8 odučených lekcií

Jarko je veľmi dobrý učiteľ. Naučí Vás to čo Vy sami potrebujete. Ochotný vysvetliť a opakovať kym sa Vám to nevryje do pamäti. Konverzia z bežného života je pre mňa veľmi náučná.Bola som úplný začiatočník a už rok sa spolu učíme. Prispôsobí sa časovo kedy to mne najviac vyhovuje. Ja môžem len odporučiť

Nicky N.

Nicky N.

7 odučených lekcií

Jarko je skvelý učitel a velký profík, vie presne čo treba aj pre začiatočníkov som rada že som našla premna a pre mojho manžela tak milého a ústretového doučovatela :)

Marcel P.

Marcel P.

5 odučených lekcií

Jaroslav je veľmi profesionálny lektor nemeckého jazyka. Žil dlhé roky v rakúsku, tak presne z vlastnej praxe vie, že na čo treba svojich žiakov pripraviť,a ako ich na to pripraviť. Hodiny sú vedené v uvoľnenej atmosfére. Od prvého kontaktu s ním som cítil, že som na správnej adrese. Za 5 mesiacov Jaroslavovej výučby sa moja nemčina výrazne zlepšila(čo si všimlo aj moje okolie) . Či už na úrovni konverzácie, alebo porozumenia obsahu v nemecky hovorenych filmoch či pesničkách. A bonusom je, že Jaroslav je aj fajn osoba s príjemným vystupovanim a zmyslom pre humor. Uči svojich žiakov čo najskôr integrovať nemčinu do svojho života. Bez stereotypného bifľovania a nudných poučiek.Používa k tomu najnovšie metódy výučby cudzieho jazyka. Za mňa môžem vyjadriť len tú najvyššiu spokojnosť. Len tak ďalej Jaroslav. Marcel Porubän.

Peter T.

Peter T.

3 odučené lekcie

Hodiny nemčiny s Jarom sú pútavé a náučné s každou ďalšou hodinou je vidieť pokrok. Komunikácia je výborná. Ďalšia výborná vec je prepis komunikácie a látky z hodiny čo umožňuje sa vrátiť a zopakovať preberané učivo. Jara môžem každému len odporučiť.

Fotky a certifikáty

Blogy (2)

Aké pravidlá pri učení jazyka majú tí najúspešnejší?

Malé deti sa učia jazyk takmer so 100% úspešnosťou. Čo sa vieme od nich naučiť? Učenie jazyka začína už počas tehotenstva. V prvom roku, začína dieťa rozprávať jednoduché slová. Vo štvrtom roku…

Aký vplyv má cudzí jazyk na náš život?

1. Znásobenie zdrojov prijímania informácii Pomocou znásobenia zdrojov informácii vieme rozvíjať našu osobnosť cielenejšie a rýchlejšie vo všetkých oblastiach nášho života a zároveň podľa našej…