Tatiana Š.

Tatiana Š.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Tatiana Š.

Prijíma študentov

Angličtina, hudobná výchova - husle, kresba / maľba (aj príprava na talentové skúšky), grafický dizajn, slovenčina pre cudzincov

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

🎓 Mám za sebou Strednú pedagogickú školu v Levoči a Fakultu humanitných a prírodných vied Prešovskej univerzity (denné, 5-ročné štúdium, učiteľský smer - odbor výtvarné a hudobné umenie - husle, spev), roky pedagogickej praxe na ZŠ, SŠ a ZUŠ, ale aj súkromne, takže hodnotných skúseností ako motivovať žiakov či študentov mám nazbieraných dostatok. 😊
Teším sa na našu spoločnú hodinu!
Tatiana

🇬🇧 ANGLIČTINA
Milujem cestovanie a konverzáciu v angličtine. Vedomosti z tohto ľubozvučného jazyka som získavala od základnej školy - až po vysokú a venujem sa mu doposiaľ. Komunikáciu som si precvičila na pobytoch v Anglicku a USA, ako aj na viacerých kurzoch angličtiny. Posledný (C2) - Odborný komunikačný kurz (Professional Communication Course) - som absolvovala na Jazykovej škole VISTA. Keďže mám rodinu (native English speakers) v USA, ako aj mnoho známych, s ktorými denne komunikujem v angličtine, tento jazyk mi je veľmi blízky a rada ho vyučujem.
I am looking forward to our lesson!

☯️ GRAFICKÝ DIZAJN
S grafickým dizajnom (Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel) mám viac ako 15-ročné skúsenosti. 8 rokov som vydávala lifestylový časopis (COLOUR magazín) v tlačnej aj online podobe, v ktorom som bola taktiež šéfredaktorka a grafická dizajnérka.
Rada Ti ukážem, ako vytvoriť jednoduchý leták, pozvánku, banner, vizitku, alebo aj noviny, časopis či knihu.

🎨 VÝTVARNÁ VÝCHOVA
Výtvarné umenie sa u mňa stalo koníčkom číslo 1 už vo chvíli, kedy som ako malinká prvýkrát chytila do ruky ceruzku. Ani po rokoch sa moja vášeň ku kresbe či maľbe nevytratila. Výtvarné zručnosti som si na vysokej škole cibrila od učiteľov - známych akademických maliarov, grafikov a sochárov - Peter Kocák, Július Hegyesy, Prokip Kolisnyk, Július Machaj, Dušan Srvátka, Ľubomír Purdeš, Ján Bartko, Jozef Horečný a ďalší.
Ak chceš maľovať portrét, figúru či zátišie ako umelec, rada Ťa to naučím. 👩‍🎨 So mnou hravo zvládneš aj talentovky na strednú alebo vysokú školu s umeleckým zameraním.

🎼 🎻 HUDOBNÁ VÝCHOVA - HUSLE, SPEV, HUDOBNÁ TEÓRIA
Spev a hra na husle sú mojou srdcovkou. Počas mojej pedagogickej praxe som učila spev individuálne alebo aj skupinovo, taktiež som viedla na školách spevokoly. Čo sa týka husličiek, vyučovala som ich na ZUŠ-kách a posledné roky aj súkromne. Keď sa moji študenti tešia z ich pokrokov, mám z toho hrejivý pocit...
Pomôžem Ti získať sebavedomie pri speve či hre na husle.

🇸🇰 SLOVAK FOR FOREIGNERS
Slovak language is my heart language. I use it daily as an editor and proof-reader and I am happy to teach it to anyone who is interested in tutoring this beautiful and melodious language.

SOMETHING ABOUT ME:
I have studied the Secondary Pedagogical School in Levoča and the Faculty of Humanities and Natural Sciences of the University of Prešov (full-time, 5-years studies, teaching department), I have years of teaching experience (at primary and secondary schools, but I have been also teaching privately).
If you require any further information, feel free to contact me. 😊

➡️ Cenník / Price list
60 minút / 60 minutes - 30 €
Úhrada - pred vyučovacou hodinou. / Payment - before the class.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

Tatianu, ako doucovatelku mozem na 100% odporucat. Moja dcera, ktoru doucuje, sa za par tyzdnov posunula o 80% v anglictine, co je efekt ocakavany. Na druhej strane, co som necakala bolo to, ze v nej prebudila zaujem o anglictinu a samoucenie. Pristup ma neskutocne mily a profesionalny. Dcera sa na jej hodiny tesi. Ked hladate doucovanie, naozaj vrele doporucujem. Mali sme skusenosti s viacerymi doucovatelmi, ale nikdy nesplnili ani len ocakavania Tatiana, velke DAKUJEM

Kristina V.

Kristina V.

Neoverená referencia

Pani učiteľka Tatiana dávala online hodiny hry na husliach môjmu 8 - ročnému synovi počas pandémie. Hodiny prebiehali v dobrej nálade a stále niečo robili. Rôznym spôsobom hrali na husliach, aj spievali a aj preberali teóriu. Pani učiteľka bola profesionálna, bola milá a snažila sa stále motivovať. Ďakujeme za spoluprácu a želáme všetko dobré.

Silvia Š.

Silvia Š.

Neoverená referencia

S pani učiteľkou Tatianou sme boli spokojní, deti sa na hodiny angličtiny tešili. Svojím milým prístupom k deťom im pomohla preklenúť nechuť k cudziemu jazyku.

Kortišová M.

Kortišová M.

Neoverená referencia

Tatiana je skvelá učiteľka výtvarného umenia a najmä výborne to zvláda aj online. Vyzná sa v tom, čo robí a vie to dobre s deťmi (žiačky, 12 rokov). Rovnako, veľmi dobre všetky techniky vysvetlí a vždy zadáva zaujímavé úlohy na kreslenie, či maľovanie na doma. Tatiana je veľmi flexibilná a vždy sa s ňou dá na všetkom dohodnúť. Sestry sa z online hodín už veľa toho naučili a hlavne ich to baví. Ďakujeme za všetko!

Sandra P.

Sandra P.

Neoverená referencia

Tatiana bola veľmi spoľahliva a kľudná učiteľka s príjemným vystupovaním a priateľským prístupom. Dcéra sa strašne na hodiny tešila a pokroky bolo vidno veľmi rýchlo. Nádherné hra na husle a má výborné pedagogické schopnosti. Môžem ju len odporúčať. :)