Zuzana P.

Zuzana P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Zuzana P.

Parlez-vous français ? Naučme sa spolu po francúzsky

  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
Cena Od 8 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Bonjour à tous !

Štúdium francúzštiny je radosť a spôsob, vďaka ktorému získate jedinečné možnosti na celom svete. Dlhodobo sa venujem doučovaniu a ponúkam ho pre začiatočníkov a mierne pokročilých.

Vyučovanie je individuálne zostavené pre každého podľa jeho vlastných potrieb. Zameriavam sa na všetky jazykové znalosti zahŕňajúce gramatiku, konverzáciu a počúvania, ako aj prípravu na jazykovú skúšku DELF (A1, A2, B1).

Ponúkam taktiež aj skupinové vyučovanie, pričom priebeh hodín je rovnako venovaný gramatike, konverzáciám a zároveň spojený s rôznymi spoločnými aktivitami.

AKTUÁLNE beriem nových študentov, a preto ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom správy. Každá Vaša správa je vítaná!

Prvá spoločná hodina je zdarma.

À bientôt !

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Jozef F.

Jozef F.

Neoverená referencia

Doteraz som mal skusenost len s anj. lektormi a velmi sikovnymi. Pridal som si francuzstinu a manzelka mi odporucila Zuzku a skutocne opravnene. Velmi profesionalne prisposobila vyucbu a "nasila" ju na moje potreby, tempo... Kazda hodina je pripravena do detailu a zaujimavo. Dakujem Zuzka!

Alexandra B.

Alexandra B.

Neoverená referencia

Hodiny so Zuzkou som začala len nedávno, avšak určite budem pokračovať aj do budúcna, na koľko je Zuzka veľmi milá, prispôsobivá a hodiny pripravuje kvalitne, precízne a vždy má skvelú náladu. Na hodiny sa veľmi teším, sú interaktívne, používame mnoho rôznych materiálov, videí a podobne. Za mňa jedna veľká jednička, Francúštinu milujem vďaka Zuzke ešte o kúsoček viac! :)

Matúš M.

Matúš M.

Neoverená referencia

Hodiny so Zuzanou sú výborné. Na každú hodinu je skvelo pripravená. Pri výučbe používa aplikácie a rôzne materiálie. Francúzština mi s ňou ide skvelo. Všetkým odporúčam.