Jana Z.

Jana Z.

Odpovedá do 29 hodín, na 60% správ
60% 29 hod
Prijíma študentov

Jana Z.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny a výtvarných predmetov, príprava na prijímčky na výtvarné umelecké školy, v Bratislave a okolí

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som vyštudovaná výtvarníčka a filmárka, mojím koníčkom okrem tvorby vždy bolo učenie sa cudzích jazykov - hlavne angličtiny, keďže som študovala aj v zahraničí a veľa som cestovala. Angličtinu som študovla v British Council a zložila som Cambridgskú skúšku.
V rámci výtvarného umenia sa venujem kresbe, ilustratívnej maľbe, grafike, fotografii a animovanej tvorbe. Študovala som na ŠUV Jozefa Vydru, VŠVU v Bratislave a FAMU v Prahe. Učila som na stedných umeleckých školách a preto viem dobre a presne, ako žiaka úspešne pripraviť na prijímacie pohovory, či už na umeleckú SŠ, alebo VŠ. Mám k dispozícii aj fotografický a grafický ateliér, kde môžem vyučovať tiež fotografiu, počítačovú grafiku, alebo animovanú tvorbu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17,50 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Terézia B.

Terézia B.

Neoverená referencia

S prípravou na skúšky na vš som bola spokojná. Janka je trpezlivá a ochotná prispôsobiť sa individuálnym potrebám. Vďaka jej ľudskému prístupu, boli hodiny príjemné. Nemala problém mi čokoľvek čo som neovládala, jednoducho a prakticky vysvetliť. Odporúčam.

Nike B.

Nike B.

Neoverená referencia

S doučovaním, ale predovšetkým s výsledkami sme nadmieru spokojní. Pani Jana je nesmierne trpezlivá a rozhodne dokáže posunúť študentove zručnosti. Po absolvovaní prípravy na talentove skúšky bol syn prijatý bez problémov. Urcite budeme pokračovať v doučovaní aj ďalej. Ďakujeme

Ivana P.

Ivana P.

Neoverená referencia

Veľmi milá a trpezlivá pani, pokojný prístup prispôsobený individuálnym potrebám, kvalitná príprava na prijímacie skúšky. Ďakujeme.

Jana P.

Jana P.

Neoverená referencia

Trpezlivá milá pani, ochotná dochádzať, spoľahlivá

Fotky a certifikáty